Poliţia rusă descoperă un crocodil în locuinţa unui suspect din St. Petersburg

(Getty Images)

În timpul unei operaţiuni de percheziţie a locuinţei unei persoane suspectate că deţine şi face trafic cu arme ilegale, poliţia rusă a descoperit un crocodil de dimensiuni mari la subsolul clădirii.

Operaţiunea, potrivit unei declaraţii publicate de poliţie în 19 ianuarie, a avut loc în Petergof, o suburbie a oraşului Sankt Petersburg.

“La subsolul casei, ofiţerii au descoperit un crocodil”, se precizează într-o declaraţie publicată de biroul procurorului districtului Petrodvorets din Stankt Petersburg.

“În timpul percheziţiei nu a avut loc niciun incident în care să fi fost implicată reptila”, a declarat poliţia, precizând că un serviciu veterinar caută acum o nouă locuinţă pentru crocodil.

Imaginile publicate de poliţie înfăţişează reptila stând în întuneric într-o piscină mică plină cu noroi. Temperaturile din timpul zilei în St. Petersburg sunt de aproximativ minus 7 grade Celsius pe perioada iernii, cu mult sub temperaturile cu care sunt obişnuiţi crocodilii în habitatele lor naturale din regiunile tropicale.

Crocodilul a locuit acolo din 2005, a afirmat un vecin pentru televiziunea locală.

Site-ul local de ştiri Fontaka a menţionat că animalul are 2 metri lungime şi a aparţinut unei persoane care administra un club de tineret în clădire.

Poliţia a declarat că a descoperit diverse obiecte care par să fie muniţii, precizând că au fost trimise pentru analiză.

Suspectul se află în custodia autorităţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe