Poliţia din Los Angeles închide numai în 2 zile o investigaţie legată de pedofilie

Corey Feldman
Corey Feldman (Getty Images)

La doar două zile după ce a confirmat că cercetează acuzaţiile fostului copil-actor Corey Feldman privind o reţea de pedofilie la Hollywood, Departamentul de Poliţie din Los Angeles a anunţat că a şi închis cazul.

Conform Fox News, un purtător de cuvânt al LAPD a declarat că presupusele abuzuri au avut loc în urmă cu prea mult timp şi că Feldman, presupusa victimă, este acum prea în vârstă, potrivit prevederilor legii californiene în ceea ce priveşte termenul de prescripţie pentru aceste infracţiuni.

Fostul copil actor nu se opreşte din cruciada sa. El a strâns fonduri pentru un film în care îi va expune pe cei care a abuzat de el. Feldman a mai declarat că plănuieşte să distribuie filmul printr-o tehnică numită “forewalling”.

Într-un material video care îi promovează proiectul, Feldman susţine că poate numi şase dintre prădători.

Feldman a făcut aceste acuzaţii de ani de zile, dar s-a intensificat preocuparea în acest domeniu pe neaşteptate după ce puternicul regizor de filme Harvey Weinstein a fost acuzat de abuz sexual, ceea ce a dus la acuzaţii împotriva mai multor nume mari din industria entertainmentului.

Printre cei acuzaţi acum se află Kevin Spacey, James Toback, Brett Ratner, Dustin Hoffman, Ed Westwick, Danny Masterson şi Charlie Sheen. Unii au negat acuzaţiile, pe când alţii au încercat diferite metode de a atenua prejudiciile.