Pleşoianu, Dragomir&Co, protest la Cotroceni. „Împreună vom distruge statul paralel şi nedreptăţile din România”

Dealul Cotroceni este, în mod bizar, singurul loc din această ţară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploieşti', a transmis deputatul Liviu Pleşoianu, care a anunţat că iese în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de presupusele abuzuri ale aşa-zisului stat paralel.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

UPDATE. Zeci de persoane protestează în faţa Palatului Cotroceni împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a aşa-ziselor abuzuri comise de procurorii DNA.

"Nu e vorba de numărul protestatarilor, ci de mesaj. Ieşim pentru a da un mesaj, orice om are dreptul la o judecată dreaptă, aceste abuzuri trebuie să înceteze. Am ieşit pentru că preşedintele României ar trebui să îi apere pe români. Este anormal să fie avocatul doamnei Kovesi. Mi se pare periculos pentru români. Nu îi apără pe români", a declarat Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI inculpat în dosarul "Black Cube" care viza hărţuirea şi spionarea şefei DNA, citat de HotNews.ro.

* * *

Avându-l cap de listă pe celebrul deputat PSD Liviu Pleşoianu, cunoscut pentru atacurile sale dure la adresa DNA şi a şefei instituţiei, Iniţiativa Civică România 3.0 – "Demnitate, Suveranitate, Dreptate" s-a organizat şi iese în stradă pentru a protesta în faţa Palatului Cotroceni.

"La ora 15.00, la Palatul Cotroceni, Iniţiativa România 3.0 dă un prim semnal că nu se mai poate aşa. Că libertatea românilor e mai presus de orice. Ne vedem acolo, vine şi Liviu Pleşoianu şi mulţi alţi oameni din iniţiativa România 3.0. Va aşteptăm la ora 15.00, la intrarea principală de la Palatul Cotroceni.

Daţi share la mesaj să le stea în gât portocalele stricate. PS: Noi ieşim pentru că aşa simţim. Nu forţăm pe nimeni şi nici nu plătim pe nimeni. Iese cine simte! Şi cine #nuarefrica", se arată pe pagina organizaţiei într-un text intitulat "La ora 15, astăzi, eu merg la portocale".

Pesedistul Liviu Pleşoianu a explicat, la Antena 3, că a decis să iasă în stradă în urma scandalului privind activitatea DNA provocat de fostul deputat Vlad Cosma, politician condamnat în primă instanţă pentru trafic de influenţă.

"Eu merg acolo pe 'persoană fizică', ca să spun aşa, pentru că acum două zile am constatat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această ţară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploieşti' [referire la fostul procuror DNA Mircea Negulescu - n.r.], cât de dăunătoare sănătăţii democraţiei noastre sunt 'portocalele de Ploieşti', este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată ţara s-a aflat".

Cine sunt membrii iniţiativei

Până în acest moment din organizaţie fac parte: Liviu Pleşoianu, Marius Obreja, Vlad Moisescu, Ingrid Mocanu, Flori Maior, Paul Hitter, Iulian Capsali, Dan Chitic, Aurelian Popa, Razvan Constantinescu, Mircia Gutău, Andrei Chiliman, Traian Galleguillos, Ovidiu Zara, Aristotel Căncescu, Marinela Zoica Dragomir, Sorin Strutinsky, Laura Vicol, Ovidiu Putură, Daniel Caraman, Tudor Pendiuc, Nicuşor Constantinescu, Cristi Anton, Silvian Ciupercă, Alexandru Anastasescu şi Daniel Dragomir.

"Nu ne este frică. Împreună vom distruge statul paralel şi nedreptăţile din România. A venit vremea să scăpăm România de portocalele stricate", a transmis Iniţiativa România 3.0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne