Planul lui Cîţu: Instituţiile care s-au înscris oficial în PSD - reorganizate din temelii

Cu Liviu Dragnea şi PSD nu ne putem lupta cu jumătăţi de măsură. A venit momentul ca toţi românii de bună-credinţă să participe la oprirea distrugerii României, a transmis liberalul Florin Cîţu.
Florin Citu
Florin Citu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Imediat după ce se va schimba majoritatea parlamentară, una dintre primele măsuri pe care le vor face liberalii este să redea celor mai importante instituţii din România rolul pentru care au fost înfiinţate, a anunţat joi, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

"A venit timpul lucrurilor bine făcute! Am asistat şi eu, împreună cu voi toţi, la dezbaterile din ultimele zile. Am fost şi eu, la fel ca voi, oripilat de atitudinea PSD-iştilor faţă de nominalizările la Curtea de Conturi. Am şi participat la show-ul de doi bani numit "audierea conducerii CC". Toate aceste experienţe mă fac pe mine, Florin Cîţu, să declar răspicat şi să vă promit că a doua zi după ce se schimbă majoritatea parlamentară una dintre primele măsuri pe care le vom face este redăm celor mai importante instituţii din România rolul pentru care au fost înfiinţate", a declarat Cîţu.

Astfel, senatorul PNL susţine că este necesar ca, imediat după ce se schimba majoritatea parlamentară, să fie realizată reorganizarea din temelii a următoarelor instituţii care s-au înscris oficial în PSD: Curtea de Conturi, CNP, INS, CNA, ASF, BNR, ANAF şi nu în ultimul rând Consiliul Concurenţei.

"Eu vreau că România să fie guvernată onest şi transparent pentru români. Acest lucru nu se va putea face fără această măsură de reorganizare. Şi am mai înţeles un lucru în aceste zile. Este momentul ca toată opoziţia să vorbească aceeaşi limbă. Cu Liviu Dragnea şi PSD nu ne putem lupta cu jumătăţi de măsură. A venit momentul ca toţi românii de bună-credinţă să participe la oprirea distrugerii României. Eu vă promit că voi lupta pentru asta şi cred că se poate", a subliniat Cîţu.