Pîslaru, la mitingul PNL: Ţara nu are nevoie de tătuci, de despoţi luminaţi sau de tirani. Are nevoie de bun simţ

Ţara noastră are nevoie de bun simţ, de onestitate şi de cinste - de aceea votăm Dacian Cioloş, a declarat ministrul Dragoş Pîslaru.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezent la mitingul PNL de la Craiova, ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat că în urmă cu un an a intrat în echipa tehnocraţilor lui Dacian Cioloş ştiind că acesta este un profesionist desăvârşit, însă pe parcurs a descoperit că „omul Dacian Cioloş este şi mai valoros”.

„Dacian Cioloş este un om care are bun simţ, este onest, este cinstit. Dacian Cioloş este un model pentru noi şi cu toţii trebuie să arătăm mai departe că Dacian Cioloş suntem noi de fapt. Noi suntem Dacian Cioloş şi noi trebuie să ne clădim o soartă în această ţară.

Votându-l pe Dacian Cioloş înseamnă că votăm onestitatea şi cinstea. Ţara aceasta nu are nevoie de tătuci, nu are nevoie de despoţi luminaţi, n-are nevoie de tirani. Are nevoie de bun simţ, de onestitate şi de cinste. De aceea votăm Dacian Cioloş”, a declarat Dragoş Pîslaru, citat de Agerpres.

În opinia ministrului tehnocrat, craiovenii ştiu mai bine ca oricine ce înseamnă corupţia, ce înseamnă necinstea, ce înseamnă interesul propriu şi nu interesul comunităţii.

„Ei bine, la alegerile din 11 decembrie, împotriva corupţiei şi a celor care desfiinţează visurile oamenilor luptăm”, a adăugat Dragoş Pîslaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne