Paleologu: Nu aşteptaţi ca Guvernul să dea OUG pentru a ieşi în stradă. Fiara încolţită e capabilă de orice

Cetăţenii trebuie să fie proactivi, nu trebuie să aştepte ca Guvernul să dea OUG pentru a ieşi în număr mare în stradă, consideră fostul ministru Theodor Paleologu, care avertizează că "ne aşteaptă un tsunami".
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Mihut Savu / Epoch Times)

Românii nu trebuie să aştepte ca Guvernul Dăncilă să dea ordonanţa de urgenţă pe Codurile penale pentru a ieşi în stradă, a transmis luni, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

"Nu aşteptaţi ca Guvernul să dea ordonanţa pentru a ieşi în stradă. Desigur, după o asemenea ticăloşie sfidătoare, s-ar umple pieţele marilor oraşe de sute de mii de oameni. Dar răul ar fi deja consumat. Citiţi cu atenţie declaraţiile infractorului-şef şi ale complicilor săi: sînt înfiorătoare şi anunţă foarte clar ce ne aşteaptă - "să fim mai radicali", "mai fermi", "să stăm cu arma la picior". Fiara încolţită e capabilă de orice. Ne aşteaptă un tsunami. Joi s-ar putea să fie deja prea tîrziu pentru o mobilizare de proporţii. Şi nu uitaţi: trebuie să fim cel puţin la fel de mulţi ca cei aduşi cu forţa de PSD", a declarat Paleologu.

Într-o postare anterioară, fostul ministru şi-a exprimat speranţa că lumea va ieşi în stradă pentru a opri imensa samavolnicie care se va produce zilele astea: schimbarea Codului penal de dragul unui infractor cu potenţial dictatorial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne