(P) Vrei să faci chestionare auto? Intră pe e-drpciv.ro

Ţi-ai luat maşină? Felicitări! Ai făcut o achiziţie foarte bună. Maşina te va ajuta să ajungi mai repede la serviciu, să pleci oricând în excursii. Maşina te va scăpa de căratul produselor grele cumpărate de la supermarket. Cu alte cuvinte, maşina este o achiziţie foarte utilă.
e-drpciv.ro
e-drpciv.ro (.)

Apropo, permis de conducere ai? Nu ai?! Trebuie să-ţi iei neaparat, fiindcă altfel nu te vei putea bucura pe deplin de achiziţia ta. Încerci de ceva timp să-l iei, dar nu reuşeşti din cauza examenului de sală pe care nu poţi să-l treci?

Examenul de sală pentru obţinerea permisului categoria B nu este tocmai uşor. Ştim asta, dar nu este nici imposibil de promovat. Cu cât te pregăteşti mai bine, cu atât şansele de promovare a examenului cresc. Tot ceea ce trebuie să faci este să înveţi bine legislaţia rutieră şi să faci chestionare auto.

Vrei să faci chestionare auto? Intră pe e-drpciv.ro şi această problemă este ca şi rezolvată. Datorită informaţiilor foarte bine structurate, pe care le vei găsi pe acest site, vei promova examenul de sală cu punctaj maxim.

Pentru a uşura procesul de învăţare, echipa acestui site pune la dispoziţia celor ce-şi fac cont, un mediu de învăţare. Acest concept implementat de reprezentanţii e-drpciv, este singurul mediu de învăţare care reţine întrebările la care ai răspuns greşit şi salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară.

Mediul de învăţare a fost creat cu scopul de a ajuta utilizatorii să înveţe mai rapid legislaţia rutieră. De îndată ce vei intra pe site şi vei face click pe codul rutier simplificat, vei observa că din acesta sunt eliminate acele paragrafe care nu sunt atât de importante pentru obţinerea permisului auto categoria B. Cuvintele marcate cu roşu au un grad de importanţă mai mare, iar cele marcate cu albastru, au un grad de importanţă mai mică.

Cu toate acestea, pentru o pregătire temeinică este bine să citeşti tot codul rutier. După ce ai citit codul rutier, citeşte cursul de legislaţie şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor.

După ce ai acumulat toate cunoştinţele necesare, începe să faci chestionare auto drpciv. Aceste chestionare cuprind întrebări care sunt date şi la examenul oficial.

Toţi cei care şi-au creat cont pe site şi au făcut mediul de învăţare de două ori până au ridicat indicatorii de performanţă pe verde iar apoi au făcut chestionare drpciv, au reuşit să promoveze sala cu punctaj maxim. Peste 500.000 de utilizatori au reuşit să facă acest lucru prin acumularea cunoştinţelor cu un efort minim.

Aşadar, dacă vrei să promovezi examenul de sală cu brio, intră pe acest site şi fă-ţi cont. Odată ce îţi vei crea cont vei putea ţine evidenţa pregătirii şi a modului în care evoluează învăţarea.

După ce vei rezolva fiecare chestionar, vei constata că se calculează nişte indicatori de performanţă, respectând un algoritm dezvoltat de reprezentanţii site-ului. Aceşti indicatori îţi arată care este nivelul pregătirii tale şi ce punctaj vei obţine la sală. Astfel, înainte de a te prezenta la examen, vei şti exact cât de bine pregătit eşti.

Şi asta nu e tot. Pe lângă faptul că îţi poţi monitoriza singur pregătirea, acest site îi dă şi instructorului tău oportunitatea de a-ţi verifica cunoştinţele. Aşadar, informează-ţi instructorul că îşi poate face şi el cont pe site.

Reprezentanţii site-ului au creat o secţiune specială pentru instructorii auto, care se numeşte Instructori Auto. Odată ce îşi va crea cont, îţi va putea monitoriza pregătirea şi îţi va putea da sfaturi cu privire la aspectele pe care trebuie să pui accent. Crearea contului este absolut gratuită. Este singurul site care oferă această facilitate.

După crearea contului, instructorul tău va putea genera un cod de elev, pentru ca tu să poţi folosi gratuit site-ul în baza acestui cod.

Mulţi instructori nu vor să se implice în pregătirea elevilor. Neimplicarea lor are repercusiuni asupra pregătirii acestora. Elevii se pregătesc superficial şi din această cauză nu promovează examenul.

Dacă nu vrei să mai pici examenul, ci să-l promovezi cu punctaj maxim, roagă-ţi instructorul să te ajute, monitorizându-ţi pregătirea pe e-drpciv.ro.

Înainte de a începe pregătirea, citeşte secţiunea Întrebări frecvente, unde vei găsi răspunsuri la nelămuririle cu privire la modul de funcţionare a site-ului care îţi permite să acumulezi cunoştintele necesare promovării examenului de sală la drpciv, în vederea obţinerii permisului auto.