(P) Stafuri esenţiale atunci când alegi o firmă de curăţenie

Având în vedere că majoritatea lucrătorilor petrec mai mult de o treime din an la locul de muncă, este esenţială menţinerea curăţeniei la birou. Menţinerea unui birou curat este un lucru foarte important pentru succesul fiecărei afaceri. Majoritatea angenţilor economici consideră că este necesar să apeleze la o firmă de curăţenie profesională.
Conex Clean
Conex Clean (.)

Potrivit studiilor curăţenia în birouri contribuie în mare măsură la succesul în muncă. Alegerea unui serviciu de curăţenie profesională poate părea o sarcină dificilă. Din acest motiv, în acest articol îţi vom da câteva sfaturi esenţiale cu privire la modalitatea de a alege o firmă de curăţenie.

Pentru majoritatea firmelor, ceea ce contează cel mai mult este calitatea serviciilor oferite la birou. Cu toate acestea, există şi alte elemente cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegi o firmă de curăţenie. Iată câteva dintre cele mai importante aspecte privind alegerea unei firme care oferă servicii de curăţenie birouri:

Asigură-te că are recenzii online excelente

Primul pas cu privire la modalitatea de alegere a unei astfel de firme este confirmarea autenticităţii sale. Acesta este primul lucru care trebuie să-ţi vină în minte înainte de a contacta reprezentanţii unei firme de curăţenie. Aşadar, verifică ce tipuri de certificare are.

De exemplu, Conex Clean, o firmă de curăţenie Bucureşti, are certificare privind sistemul de mangement al calităţii şi privind sistemul de management al mediului.

De asemenea, pentru a alege firma care oferă servicii de cea mai bună calitate, este esenţial să faci comparaţie între mai multe firme care oferă acest tip de servicii. Nu te opri la prima firmă de curăţenie pe care o găseşti. Astfel vei descoperi care firmă oferă pachetele cele mai accesibile şi mai de calitate.

Uită-te la referinţele din partea clienţilor. Citeşte comentariile lăsate de aceştia, uită-te la fotografiile online şi încearcă să afli cât mai multe informaţii despre serviciile oferite foştilor clienţilor.

Opinia foştilor sau actualilor clienţi despre serviciile oferite de o firmă de curăţenie te va ajuta să-ţi faci o idee cu privire la experienţa personalului în servicii de curăţenie şi calitatea serviciilor oferite.

Cere o ofertă înainte de a lua o decizie cu privire la firma de curăţenie

După ce ai căutat şi găsit o firmă de curăţenie, cere-i o ofertă. Cererea ofertei este un lucru esenţial. După ce ai cerut oferta, specialiştii în curăţenie trebuie să-ţi viziteze biroul pentru a face o estimare cu privire la dimensiunea biroului. După realizarea estimării trebuie să soliciţi o listă cu serviciile pe care firma de curăţenie ţi le poate oferi.

Fă comparaţie de preţuri

Majoritatea firmelor de curăţenie oferă servicii de aspirare mochetă şi pardoseli, spălare şi degresare pardoseli, ştergere praf, dezinfectare etc. Toate aceste servicii ar trebui să-ţi fie prezentate detaliat. Apoi ar trebui să compari tarifele oferite pentru a putea alege oferta cea mai bună.

Verifică dacă firma are asigurare

Curăţenia birourilor este o activitate plină de provocări. Ar putea avea loc diverse evenimente neprevăzute şi neplăcute. O firmă de curăţenie profesională trebuie să aibă asigurare contra unor astfel de evenimente. Trebuie să te asiguri că furnizorul de servicii de curăţenie poate acoperi eventualele pagube. Conex Clean, de exemplu, beneficiază de asigurare în valoare de 10.000 euro pentru situaţiile pierderii, avarierii sau distrugerii bunurilor clienţilor săi.

Citeşte contractul pentru a înţelege clauzele sale

Înainte de a semna contractul cu firma de curăţenie, este indicat să citeşti cu atenţie contractul pentru a înţelege clauzele. Dacă nu înţelegi foarte bine ceea ce este stipulat în contract, cel mai bine este să apelezi la un avocat, care îţi poate explica pe înţelesul tău termenii juridici.

Analizează toate detalii contractului. După ce ai înţeles toate clauzele din contract, îl poţi semna şi începe colaborarea cu firmă de curăţenie aleasă.

Nu în ultimul rând, ţine cont de experienţa firmei. Acest domeniu este unul destul de competitiv. Există multe firme care oferă servicii de curăţenie profesională. Pentru a face faţă concurenţei, o firmă de curăţenie trebuie să ofere servicii de cea mai bună calitate. Astfel rezistă cât mai mult pe piaţă.

Conex Clean are 5 ani de experienţă în servicii de curăţenie şi DDD şi dispune de personal motivat financiar şi atent instruit. Pentru echipa acestei firme calitatea înseamnă să faci lucrurile bine chiar şi atunci când nimeni nu se uită.

Ca proprietar al unei afaceri este esenţial să asiguri un mediu sănătos angajaţilor. Bunăstarea angajaţilor contribuie la creşterea productivităţii. Aşadar, apelează la serviciile Conex Clean pentru a avea parte de servicii de cea mai bună calitate, care te vor ajuta să creşti productivitatea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură