(P) Dă startul verii cu voucherele pentru biciclete de la Veloteca

Odată cu încetarea capriciilor vremii, căldura verii îşi reintra în drepturi, iar odată cu ea vine şi pofta de plimbare pe două roţi. Cum sportul pe două roţi a început să devină o activitate din ce în ce mai populară printre cei conştienţi de sănătatea proprie, este timpul să ne uităm la ofertele prezente în magazinele de biciclete.
veloteca.ro
veloteca.ro (.)

Unele dintre ele oferă reduceri masive la unele modele sau, şi mai bine, vouchere cadou la achiziţionarea unei biciclete, care pot fi folosite la cumpărarea accesoriilor atât de trebuincioase. Deşi există o gamă variată de biciclete pe piaţă, o investiţie bună făcută la momentul potrivit îţi poate aduce mai multe satisfacţii pe termen lung.

Din fericire, există o multitudine de produse aflate la ofertă în această perioadă, care satisfac nevoile şi celui mai exigent biciclist! Iată câteva modele de biciclete de la Veloteca, unul dintre cele mai populare magazine din Bucureşti, ce beneficiază de voucher cadou:

veloteca.ro
veloteca.ro (.)

Bicicleta de damă Merida Juliet 7.40-D 2018

Cadrul din aliaj super uşor din aluminiu permite bicicletei de munte Merida Juliet 7.40-D 2018 o accesibilitate crescută în toate mediile. Roţile de 27.5 inch, cele 27 de viteze şi forma cadrului, special conceput pentru damă, oferă o experienţă completă a pedalatului. Uşor de manevrat şi cu un aspect care va întoarce capetele tuturor pe stradă, aceasta bicicletă este rapidă şi fiabila, atât pe teren lin, cât şi pe teren accidentat.

La achiziţionarea acestei biciclete vei primi un voucher cadou de 200 de Lei, care poate fi folosit pentru a cumpăra accesorii, precum un ciclometru sau o cască ce te va proteja de eventualele accidentari.

veloteca.ro
veloteca.ro (.)

Bicicleta de cross Merida Crossway 300 2018

Fiind perfecte pentru plimbările lungi, bicicletele de cross şi trekking, precum Merida Crossway 300 2018 sunt excelente pentru a susţine ritmul de pedalat. Gradul ridicat de confort, dat de înălţimea ghidonului, permit utilizatorului o poziţie mai apropiată de cea verticală.

Cadrul din aluminiu de calitate, împreună cu componentele Shimano oferă o experienţă de neegalat, iar furca cu suspensie şi trenul de rulare cu 30 de viteze îţi permit să porneşti în aventura pe care ai visat-o dintotdeauna. La această bicicletă vei primi cadou un voucher de 300 de Lei, perfect pentru achiziţionarea de accesorii.

veloteca.ro
veloteca.ro (.)

Bicicleta cross de damă Merida Crossway 20-D 2018

Spune la revedere aglomeraţiei din oraş, cu noua bicicleta cross de damă Merida Crossway 20-D 2018. Potrivită pentru parcurgerea comodă a drumurilor urbane, aceasta a fost special concepută pentru a te bucura de fiecare moment pe care îl petreceţi împreună! Fiind o bicicletă de cross, capabilă să atingă viteze relativ mari, are un cadru uşor din aluminiu, tren de rulare cu 24 de viteze şi frâne hidraulice pe disc, rapide şi sigure. O poţi achiziţiona de la Veloteca, unde beneficiezi şi de un voucher cadou în valoare de 200 de Lei.

Alege bicicletele tale preferate, ia-ţi voucherele cadou şi bucură-te de venirea sezonului cald! Voucherele de la Veloteca pot fi folosite pentru a cumpăra echipament, accesorii, dar şi pentru a economisi bani pentru o altă bicicletă. Acestea constituie echivalentul sumelor în lei şi pot fi folosite timp de 6 luni de la data achiziţionării bicicletei. Nu ezită şi alege un model care ţi se potriveşte pentru a profita din plin de această vară. Îţi dorim spor la pedalat!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură