(P) BIGG.ro, primul catalog de furnizori, producători şi importatori direcţi

Vreţi să puneţi bazele unei afaceri? Vă doriţi să o promovaţi cât mai bine, astfel încât să vă creşteţi vânzările?
bigg.ro
bigg.ro (bigg.ro)

Vreţi să stabiliţi relaţii de afaceri? Faceţi-vă cont pe BIGG.ro

Ce este BIGG? Este primul catalog de furnizori, producători şi importatori direcţi. Este o platformă de tip B2B (Business to Business) prin intermediul căreia se doreşte crearea unei forme eficiente de comerţ.

Totodată, BIGG a fost creată pentru a-i ajuta pe toţi cei care doresc să înceapă o afacere. În plus, îi ajută pe cei care deja au o afacere să şi-o dezvolte. Le oferă acestora o gamă variată de produse direct de la producători şi importatori. De asemenea, oferă şi o gamă largă de servicii.

Această platformă este destinată companiilor care se ocupă de producţie, distribuţie şi import sau oferă diverse produse şi servicii partenerilor de afaceri.

Echipa BIGG ajută furnizorii de produse şi servicii din România să intre în legătură cu potenţiali clienţi care caută oferte şi oportunităţi.

Echipa BIGG are o misiune importantă de îndeplinit. Ea îşi doreşte să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri din România. Totodată, îşi propune să promoveze produsele şi serviciile furnizorilor de pe piaţa românească, oferind acestora o platformă cu o interfaţă modernă şi accesibilă tuturor.

De îndată ce vă veţi face cont pe BIGG.ro vizibilitatea şi poziţia în motoarele de căutare vă este asigurată. În plus, va creşte numărul de vizitatori targetaţi prin intermediul linkurilor redirecţionate către site-ul dvs.

Pachetele BIGG, BIGGER şi BIGGEST pe care echipa acestei platforme vi le pune la dispoziţie vă ajută să construiţi autoritatea şi credibilitatea brandului.

Platforma BIGG doreşte să vă ofere o serie de idei de afaceri pentru a reuşi să începeţi afacerea mult dorită. De asemenea, le oferă firmelor posibilitatea să adauge produse şi servicii noi în portofoliul lor.

Avantaje pe care platforma BIGG.ro vi le oferă

- Platforma permite distribuirea şi promovarea produselor, ceea ce contribuie la achiziţionarea de noi clienţi care până atunci nu erau accesibili pentru dvs. Ne referim la clienţi inaccesibili din punct de vedere geografic sau al comportamentului de consum.

- BIGG permite clienţilor să compare rapid produsele cu cele ale concurenţei.

- Pe platformă se pot lansa noi produse, făcând posibilă promovarea produselor companiilor mici sau mijlocii.

- Platforma vă ajuta să intraţi în contact cu producători, importatori locali, naţionali sau regionali, retaileri, marketplaceri.

BIGG.ro face posibilă realizarea şi întreţinere relaţiilor dintre companii. Datorită acestei platforme legătura dintre firma dvs. şi celelalte va fi una trainică şi eficientă, având posibilitatea să descoperiţi cele mai bune oferte şi oportunităţi.

Odată stabilite relaţiile de afaceri, vânzările dvs. vor creşte, iar firma dvs. se va îndrepta în direcţia dorită de dvs.

BIGG.ro vă oferă control absolut asupra afacerii, acces uşor, sigur şi foarte avantajos, vă ajută să vă promovaţi în mod cât mai eficient afacerea. În plus, pe BIGG.ro nu există nici urmă de îndoială, întrucât relaţiile de afaceri se bazează pe seriozitate, pe cunoaştere, încredere, stabilitate.

Când vorbim de control absolut al afacerii ne referim la faptul că odată folosită platforma de e-commerce B2B veţi avea parte de rapoarte referitoare la stocurile rămase, la numărul clienţilor activi, la ce tip de clienţi există, la tipul de produse vândute etc.

Având la dispoziţie toate informaţiile necesare adunate pe platformă, informaţii ce fac referire la clienţi şi la produsele vândute sau cumpărate, veţi putea face cu uşurinţă cross-selling sau up-selling, promovând produse noi şi oferte interesante clienţilor dvs.

Având cont de client, veţi putea intra foarte uşor pe platformă pe baza utilizatorului şi parolei pe care administratorul platformei vi le va crea. Veţi putea face comenzi foarte rapid, repetitive sau pe baza de import. Pe BIGG.ro aveţi parte de numeroase avantaje pe care le puteţi descoperi, rând pe rând, creându-vă cont.

Platforma BIGG este formată dintr-o echipă foarte valoroasă de experţi în e-commerce, care vă pune la dispoziţie un modul de funcţionare în cel mai dezvoltat sistem B2B.

Pentru ca afacerea dvs. să se dezvolte trebuie să vindeţi. Pentru a putea vinde, firma dvs. trebuie să devină cunoscută. Pentru a deveni cunoscută, BIGG.ro este soluţia. Făcând parte din primul catalog de furnizori, producători şi importatori direcţi, veţi înţelege că BIGG a fost cea mai bună soluţie de dezvoltare a afacerii dvs. Mult succes!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie