(P) AgenţiaDeCasting.ro, locul unde începe povestea ta

Poveştile sunt scrise pentru a ne aminti de ele peste ani şi ani. Le scriem noi, le scriu alţii pentru noi sau le scriem împreună cu ceilalţi. Indiferent de cine sunt scrise, ele încep de undeva. Povestea ta poate începe din momentul în care intri pe AgenţiaDeCasting.ro.
AgenţiaDeCasting.ro
AgenţiaDeCasting.ro (.)

Cum poate începe povestea ta? Aşa cum vrei tu. Important este să-ţi faci o idee despre cum vrei să decurgă ea. De restul se ocupă echipa AgenţiaDeCasting.ro

Distracţia este garantată, ai şansa de a-ţi face prieteni noi, de a te întâlni cu vedetele preferate. Dacă ai timp liber îl poţi folosi pentru a te distra în timp ce faci bani.

Odată ce ai accesat site-ul acestei agenţii poţi începe atâtea poveşti frumoase. Poţi face figuraţie simplă, având şansa de a intra în lumea filmelor şi a reclamelor. Ulterior, dacă ai anumite abilităţi, calităţi, aspect fizic şi spontaneitate poţi să avansezi în roluri mai importante.

Vei face parte din producţia unui film, a unei reclame sau a unei emisiuni televizate numai prin prezenţa fizică sau prin gesturi, fără a avea efectiv o replică. Această poveste pe care o poţi începe odată cu aplicarea pentru job, are câteva avantaje interesante:

- Te plimbi, cunoşti locuri noi.

- Tot timpul faci ceva nou, nu te plictiseşti.

- Intri pe platou unde te poţi afirma.

- Îţi faci prieteni noi.

- Eşti plătit pentru asta.

Interesantă poveste, nu-i aşa? Ea poate deveni şi mai interesantă dacă ai abilităţi actoriceşti ascunse. Figuraţia Specială îţi oferă şansa de a le descoperi, deoarece în cadrul acestei figuraţii eşti cel din spatele actorului. Nu vei avea multe replici de spus, dar cele pe care le vei avea trebuie să le pui în valoare. Dacă ai talent, eşti la un pas de a deveni actor. Aşadar, descoperă ce se ascunde în tine. Intră pe AgenţiaDeCasting.ro şi aplică pentru acest job.

Nu rata oportunitatea de a-ţi arăta talentul. Când nici nu te aştepţi, cineva va observa acel ceva special pe care doar tu il ai. Nu contează cu ce începi. Poţi începe cu o reclamă sau cu un rol secundar într-un film. Important e să contactezi echipa agenţiei şi să o laşi să te ajute să-ţi începi povestea.

Această echipă te poate ajuta să începi orice poveste. Îţi poţi pune în valoare aspectul, expresivitatea, fizicul, zâmbetul, mersul, atitudinea, aplicând pentru un proiect în domeniul modelling-ului, poţi arăta tuturor că eşti pregătit să faci faţă provocărilor, aplicând pentru un job de cascador, poţi arăta celorlalţi ce tristă este viaţa fără muzică înscriindu-te la castingul pentru solişti/muzicieni, poţi să te înscrii în baza de date a agenţiei pentru a fi răsplătit pentru performanţele tale sportive. Indiferent de opţiunea ta, povestea începe de îndată ce intri pe AgenţiaDeCasting.ro. De ce?

Fiindcă aici castingul este la el acasă, fiindcă pentru tine nu va lucra doar o singură agenţie, ci trei agenţii. În plus, de tine se va ocupa o echipă cu experienţă în domeniul castingului, moştenită de la CV Entertainment.

Este o echipă care dă dovadă de fiecare dată de profesionalism, creativitate şi spirit de echipă. Sunt trei calităţi preluate de la Hello Entertaiment, cea de-a doua agenţie intrată în această colaborare. De asemenea, această echipă are o bază de date bine pusă la punct, logistică, dorinţă de evoluţie şi prospeţime toate aduse de Enjoy Casting. În plus, AgenţiaDeCasting.ro aşteaptă cu nerăbdare să lucreze împreună cu tine.

Aici vei avea parte de respect, corectitudine, multă rigoare şi rapiditate. De îndată ce vei intra pe site-ul agenţiei şi te vei înscrie, toţi cei din echipă vor munci pentru soluţionarea problemei tale.

Povestea ta poate începe cu AgenţiaDeCasting.ro oricând, deoarece echipa sa pune munca pe primul loc, munceşte şi în zilele de sărbătoare, dacă este cazul, nu refuză niciun proiect. Ar mai fi multe de spus, dar mai bine intră pe site, uită-te la serviciile pe care le oferă, şi optează pentru cel care ţi se potriveşte. Apoi, povestea ta poate începe...

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură