(P) Adio proteze dentare! Cui se adresează implantul dentar Fast&Fixed şi care sunt beneficiile acestuia?

Odată cu înaintarea în vârstă, cu cât pierdem mai mulţi dinţi, cu atât mai mult ne este afectată viaţa de zi cu zi. Chiar şi unul sau mai mulţi dinţi lipsă ne influenţează modul în care ne alimentăm şi viaţa socială în ansamblu.
Clinicile Dr. Leahu
Clinicile Dr. Leahu (.)

Imaginaţi-vă, astfel, ce înseamnă pierderea completă a danturii! Dacă te afli deja în această postură sau eşti pe cale să ajungi într-o asemenea situaţie, probabil ai resimţit deja că acest fenomen afectează dramatic calitatea vieţii, având efecte negative asupra danturii atât din punct de vedere estetic, cât şi din punct de vedere funcţional!

Din fericire, tehnologia de ultimă generaţie disponibilă în Clinicile Dr. Leahu ne permite acum să avem dinţi noi, frumoşi şi perfect funcţionali în timp record şi fără durere. Revoluţionara tehnică de implant dentar Fast&Fixed vine în ajutorul tuturor celor care şi-au pierdut sau riscă să-şi piardă toţi dinţii şi îşi doresc o dantură fixă, perfect funcţională şi estetică, în locul unei proteze dentare incomode şi ineficiente. Mai mult decât atât, tratamentul cu implant dentar Fast&Fixed este şi foarte rapid, oferindu-ţi dinţi ficşi în doar 24 de ore! Astfel te vei bucura de viaţă cu zâmbetul pe buze, fără grija problemelor… sau a protezelor dentare!

Vrei să uiţi de protezele dentare incomode? Apelează la implantul dentar Fast&Fixed, de la Dr. Leahu!

Clinicile Dr. Leahu
Clinicile Dr. Leahu (.)

Clinicile Dr. Leahu îţi oferă cele mai moderne soluţii de implant dentar, folosind tehnologie de ultimă oră şi punându-ţi la dispoziţie cei mai buni specialişti în implantologie. Cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed, vei obţine un zâmbet frumos şi complet funcţional într-o singură zi, îţi vei relua vechile obiceiuri alimentare şi viaţa socială în timp record, beneficiind de un tratament dentar complex într-o singură intervenţie, la un preţ pe care îl vei şti de la bun început!

Aşadar, beneficiile tratamentului cu implant dentar Fast&Fixed sunt:

- rapiditatea procedurii (economiseşti timp preţios);

- extracţia şi implantarea într-o singură intervenţie (fără durere, recuperare rapidă);

- planificarea timpului şi a costurilor (beneficiezi de consultanţa specialiştilor Dr. Leahu şi diagnostic exact încă de la bun început);

- garanţia rezultatelor pe termen lung (rata de succes a intervenţiilor de implant dentar Fast&Fixed efectuate în Clinicile Dr. Leahu fiind de 100%);

- siguranţa lucrării, confort şi durabilitate (alternativa ideală la proteza dentară mobilă);

- evitarea complicaţiilor (prin folosirea de materiale de înaltă calitate, biocompatibile).

Cui se adresesa mai exact tehnica de implant dentar Fast&Fixed?

Pierderea tuturor dinţilor este considerată, de către cei mai mulţi pacienţi, un handicap. Astfel, acest fenomen supărător devine un complex de inferioritate care poate afecta întreaga calitate a vieţii. Proteza dentară este incomodă şi ineficientă, pe când tehnica de implant dentar Fast&Fixed îţi oferă dinţi ficşi, că tu să beneficiezi de o restaurare completă a danturii, rapidă şi eficientă, oferindu-ţi un zâmbet perfect şi dinţi funcţionali în adevăratul sens al cuvântului!

Astfel, implantul dentar Bredent Fast&Fixed se adresează:

- purtătorilor de proteze dentare care îşi doresc dinţi ficşi;

- pacienţilor care şi-au pierdut toţi dinţii şi care îşi doresc o lucrare fixă;

- pacienţilor care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare;

- pacienţilor care au nevoie de intervenţii laborioase.

Apelează cu încredere la specialiştii în implantologie de la Clinicile Dr. Leahu! Rapiditatea şi eficientă tehnicii de implant dentar Fast&Fixed, precum şi profesionalismul cu care decurge o intervenţie aici te vor ajuta să scapi de proteză dentară în cel mai scurt timp, foarte simplu!