OZN zărit în apropiere de lacul Baikal din Rusia (video)

Câteva zeci de persoane din regiunea Irkutsk, lânga lacul Baikal, au declarat că au zărit un OZN zburând încet pe cer.
Lacul Baikal, Siberia, Rusia.
Lacul Baikal, Siberia, Rusia. (Captură Foto)

Zeci de oameni din câteva oraşe şi comune din apropierea lacului Baikal din Siberia au raportat că au observat un obiect luminos ce zbura încet pe cer şi au postat înregistrări video şi fotografii pe Internet pentru a-şi susţine afirmaţiile.

Rapoarte privind observarea unui OZN au venit din partea a zeci de persoane din regiunea Irkutsk, situată în apropiere de Lacul Baikal, a raportat biroul local al reţelei de televiziune de stat Rossia-1.

Obiectul se asemăna cu un meteorit, dar părea să fie mult mai luminos şi se mişca mult mai lent, au afirmat martorii.

Serghei Yazev, un cercetător senior la Institutul de Fizică Solar-Terestră care a vizualizat înregistrările video, a declarat că “viteza redusă este extrem de necaracteristică pentru o cometă sau un meteorit”, a susţinut portalul de ştiri Dni.ru.

“Chiar dacă am cădea de acord că a fost vorba de bucată dintr-o rachetă, atunci viteza cu care ar fi căzut ar fi trebuit să fie de multe ori mai mare”, a declarat cercetătorul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe