Orban: Din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă

Din ce în ce mai mulţi români şi-au dat seama că PSD i-a minţit, dă cu o mână, dar ia cu cealaltă, este de părere liderul PNL Ludovic Orban, care consideră că partidul pe care îl conduce este pe trend ascendent.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Programul de guvernare al Guvernului Tudose nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare, a opinat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Începe să se vadă deja cu ochiul liber că PSD a câştigat alegerile prin minciună. Dacă te uiţi în programul de guvernare al Guvernului Tudose constaţi că nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat pesediştii în campanie şi cu care au câştigat voturile oamenilor. Astăzi PSD-ul dă din colţ în colţ, inventează tot felul de şmecherii fiscale, ba ia o măsură, ba nu ia o măsură, a creat în general o bulversare în societate", a declarat Orban, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PNL, din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă, i-a minţit şi că PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia.

"Astăzi PSD a intrat pe trend descendent, iar PNL este pe trend ascendent. Important este ca în toate organizaţiile, în toate localităţile, noi, liberalii, să fim foarte activi, să comunicăm cu cetăţenii", a adăugat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne