Orban: Dacă PSD nu îl dă afară pe Şerban Nicolae îşi asumă grobianismul, mojicia şi nesimţirea lui

Liderul PNL Ludovic Orban s-a arătat indignat de modul în care i s-a adresat în plenul Parlamentului pesedistul Şerban Nicolae unei deputate USR şi a cerut excluderea senatorului din partidul condus de Liviu Dragnea.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Conducerea PSD ar trebui să-l excludă pe senatorul Şerban Nicolae după incidentul din Parlament, a opinat miercuri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"În cazul în care conducerea PSD nu îl dă afară nici acum pe Şerban Nicolae din partid, înseamnă că îşi asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant şi că acceptă că Şerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simţ, cu decenţa, cu politeţea, cu respectul faţă de oameni, cu civilizaţia", a scris Orban.

Reacţia vine după ce senatorul PSD Şerban Nicolae i-a dat o serie de replici suburbane, în plenul Parlamentului, deputatei USR Cosette Chichirău care transmitea live scandalul pe legile Justiţiei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne