Olguţa Vasilescu: Dacă programul PSD va fi dus până la capăt, Dragnea ar putea ajunge preşedinte

În ziua în care Înalta Curte a decis că Liviu Dragnea rămâne în mod definitiv condamnat penal, fără niciun alt drept de apel, ministrul Olguţa Vasilescu vorbea despre posibilitatea ca, la următoarele alegeri, numărul unu din PSD să îi ia locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii), (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă programul de guvernare va fi dus până la capăt, liderul PSD Liviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României, a opinat luni seară, la TVR, ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu.

"Este cel care a câştigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care şi noi, la rândul nostru muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toţii binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna şi altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani şi că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt.

N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului şi, de ce ce nu? Liviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României", a declarat Olguţa Vasilescu, întrebată dacă l-ar susţine pe Dragnea în situaţia în care ar candida la alegerile prezidenţiale, potrivit Agerpres.