Obiectele cele mai bizare uitate în avion

(ERIC PIERMONT / AFP / Getty Images)

Cele mai bizare şi incredibile lucruri lăsate în avion, într-un an, au apărut în rezultatele sondajului realizat printre 700 de însoţitori de zboruri internaţionale şi publicate pe site-ul Skyscanner. Echipajele au raportat o listă lungă de elemente găsite în avion după debarcarea pasagerilor.

Această listă include un număr impresionant de animale uitate: un şoim, o broască, o broască ţestoasă şi chiar un papagal, toate abandonate la sfârşitul zborului. Chiar şi proteze, lenjerie de corp, un ochi de sticlă şi un picior proteză fac parte din lunga listă de obiecte ciudate şi uimitoare pe care echipajele le-au găsit la bord, iar de fiecare dată se întrebau: "Cum poate un pasager să le uite?".

Alte elemente descoperite erau pur si simplu aleatorii: un ou singur (fără ambalaj), un sac de nisip şi o propunere scrisă de căsătorie. Nu este clar dacă acesta a fost legat de un membru al echipajului de la bord sau de un pasager. „Pentru a rămâne pe subiect, speranţa noastră este că rochia de mireasă a ajuns la proprietarul de drept, înainte de "ziua cea mare", se arată într-un comunicat pe Skyscanner.

Dar când vine vorba de lucruri esenţiale pentru călătorie, se pare că pasagerii nu sunt mai puţin uituci.

Aproape un sfert din personalul intervievat (24 la sută), a găsit un paşaport pierdut la bord, un procent mai mare de telefoane mobile (23 la sută) şi cărţi (21 la sută), uitate pe scaune. Este incredibil faptul că există călători care uită animalele lor de companie la bord, cum ar fi papagali sau broaşte ţestoase, dar se ştie, memoria se joacă cu noi şi este capabilă să uite chiar şi obiectele de bază, cum ar fi paşaportul ... Dar este cu adevărat inexplicabil cum un muzician poate uita la bordul avionului basul său.

Iată o listă de obiecte bizare uitate: papagal, ochi de sticlă, un picior protetic, saci cu nisip, soclu, cutie de peşte uscat, un pantof, rochie de mireasă, sac de diamante, perucă, sac de ceapă, cătuşe, bas, ou (fără ambalaj), broască, lenjerie de corp, propunere scrisă de căsătorie, paşaport, telefoane mobile.......