O fermă de porci, de la Tel Drum la fiul lui Dragnea. Secretul unei afaceri de succes într-o mare de sărăcie

Fiul liderului PSD Liviu Dragnea - Valentin Ştefan - a primit cadou o afacere de succes - o fermă de porci din inima Bărăganului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

O fermă de porci din inima Bărăganului ajunge în aprilie 2014 de la Tel Drum SA, companie cu care preşedintele PSD a negat mereu că ar avea vreo legătură, în proprietatea fiului lui Liviu Dragnea, dar trece mai întâi printr-un fel de intermediar, astfel încât la prima vedere nu se vede cum firma abonată la contracte de asfaltare în Teleorman transferă o afacere prosperă, dezvăluie HotNews.ro.

Perspectivele arată însă chiar mai bine. Liderul PSD promite să crească subvenţia la tomate şi, coincidenţă, la porc. Dragnea-tatăl se plânge în campanie că românii mănâncă de Crăciun porci din Olanda şi Germania, că importăm mult şi exportăm puţin. Una spune tata în campanie, alta face fiul în viaţa de zi cu zi. Dragnea jr. importă porci tocmai din Germania şi Olanda, îi creşte intensiv la Salcia şi îi vinde pe piaţa din România, unde controlează tot lanţul de la producţie la desfacere.

Apetitul pentru porci al familiei Dragnea se trezeşte în aprilie 2014, când Valentin Ştefan Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea) intră în posesia a 90% din firma Romcip SA, rebotezată anul acesta Ferma Salcia SA. Din documentele obţinute de publicaţia citată rezultă că Dragnea Jr. a primit afacerea cadou. Un an jumătate după ce fiul intră în afacere, tata vine cu o idee generoasă, în plină campanie electorală.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne