Ninsoarea din Capitală. Firea închide şcolile din nou

În urma discuţiilor cu meteorologii care au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ, primarul Gabriela Firea a decis închiderea şcolilor vineri.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Grădinţele, şcolile şi liceele din Capitală vor fi închise vineri în urma unei decizii luate de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii ANM, care ne-au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ şi că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifica şi ninsoarea va fi mai abundentă, am decis ca, pentru siguranţa copiilor noştri, cursurile în unităţile de învăţământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de Primar General, din dorinţa de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a declarat primarul general.

Potrivit comunicatului de presă remis de PMB Epoch Times, Primarul General, Gabriela Firea, a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanţii ANM Bucureşti-Ilfov şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informaţii emise de meteorologi, care anunţă ninsori şi intensificări ale vântului în Bucureşti şi a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne