"Ne-am săturat!". Pîslaru: Grindeanu, Iordache, Dragnea, Meleşcanu şi Carmen Dan, să dispară pe uşa din dos a istoriei

Cei care au semnat OUG 13, împreună cu coordonatorul lor din culise, Liviu Dragnea, ar trebui să dea un pas în spate, să dispară pe uşa din dos a istoriei, altfel riscă să compromită viitorul ţării, este de părere fostul ministru Dragoş Pîslaru.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Ordonanţa 13 care mutila Codurile penale a fost abrogată, ceea ce arată că democraţia funcţionează - rămâne doar ca cei responsabili să îşi asume demisiile de onoare ca ţara să poată să meargă înainte, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat Dragoş Pîslaru.

"Eu văd mulţi alţi profesionişti în PSD care îşi pot asuma o guvernare mai transparentă şi onestă, pe baza programului de guvernare votat, chiar dacă continui să cred că populismul şi naţionalismul nu pot duce ţara spre progres şi bunăstare. Şi mai cred că oamenii vor înţelege asta pe propria piele în perioada următoare, din păcate. Şi poate data viitoare vor ieşi la vot. O lecţie dureroasă, dar atât de importantă, pe care trebuie să o învăţam", a declarat Pîslaru.

Fostul ministru al Muncii - unul dinte cei mai vocali din fostul Cabinet Cioloş - le cere celor care au semnat OUG 13 şi coordonatorului lor din culise, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate.

"Cert este însă că încredere în cei care au semnat Ordonanţa nu mai pot avea. Şi nimeni nu mai poate fi păcălit de astfel de oameni. Nici în ţară şi clar nici în afara ei. De aceea aceşti oameni, împreună cu coordonatorul lor din culise, ar trebui să dea un pas în spate. Să dispară pe uşa din dos a istoriei. Altfel riscă să compromită viitorul ţării definitiv. Dacă nu au făcut-o deja de fapt... Share şi rezistăm până la capăt!", a precizat Pîslaru, adăugând hashtag-urile #rezistam şi #neamsaturat.

Cine a semnat OUG 13: premierul Sorin Grindeanu, ministrul justiţiei, Florin Iordache, ministrul de Interne, Carmen Dan şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.