Năsui: Deşi nu au fost încă votate, proiectele privind subjugarea justiţiei apar deja ca fiind aprobate

Proiectul PSD-ALDE de modificarea a legii privind statutul procurorilor şi judecătorilor şi iniţiativa pesedistului Florin Iordache privind ANI apar ca fiind deja aprobate pe site-ul Senatului, deşi ele nu au fost nici măcar votate la Camera Deputaţilor.
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

UPDATE. Cele doua proiecte de lege au disparut până la urmă de pe site-ul Senatului.

* * *

Proiectele de lege pentru subjugarea justiţiei apar deja pe site-ul Senatului ca fiind aprobate, a tras un semnal de alarmă miercuri, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Ca să vă daţi seama în ce hal am blocat azi majoritatea PSD-ALDE chiar pe terenul lor de luptă: pe procedură. Pe site-ul Senatului legile justiţiei apar ca fiind deja adoptate. Acesta era planul, dar a fost dejucat. Proiectele de lege pentru subjugarea justiţiei apar deja pe site-ul Senatului ca fiind aprobate. PSD-ALDE se aştepta să treacă prin camera deputaţilor ca prin brânză. Din fericire, nu a fost aşa. USR a fost azi buturuga mică. Suntem aici de la ora 10. Şedinţa încă continuă", a declarat Năsui.

Potrivit parlamentarului USR, lupta din Parlament se duce strict pe procedură.

"Ei trebuie să stea în plen şi să voteze astfel încât să fie cu 1 mai mult decât noi. Noi stăm pe baricade. Deci pentru fiecare dintre noi trebuie să stea unul dintre ei. Ştiu, e o luptă absurdă, dar asta e. Dacă vor să atace justiţia, nu-i putem opri dar ne putem lupta cu ei ca să le facem acest demers cât mai obositor. Luptăm până la ultimul amendament chiar dacă ne prinde noaptea aici!", a precizat Năsui.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne