Ministrul Tudorel Toader, acuzat că s-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană

Într-o ţară membră a Uniunii Europene, însuşi ministrul Justiţiei a ajuns să pledeze cauza infractorilor, şi-a exprimat nemulţumirea liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan.
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei),
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană prin prisma argumentelor pe care le-a invocat pentru a cere revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a acuzat vineri, pe pagina sa de socializare, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"A vorbit ca şi cum fusese sechestrat de infractori. Am primit cea mai clară dovadă că PSD-ALDE au înşelat înfiorător votul oamenilor. În campanie au spus că NU vor face niciunul dintre lucrurile pe care acum le fac. Tăriceanu, Dragnea şi grupul cu comportament infracţional din jurul lor dacă o mai ţin aşa riscă să-şi scoată în afara legii propriile partide pentru că acţionează împotriva valorilor democratice şi împotriva statului de drept", a declarat Raluca Turcan,

Fosta şefă PNL s-a arătat indignată că, într-o ţară membră a Uniunii Europene, însuşi ministrul justiţiei a ajuns să pledeze cauza infractorilor.

"Cetăţenii cinstiţi din România au putut vedea că în Guvernul PSD-ALDE nu mai e nimeni care să apere aplicarea fermă a legii în faţa corupţiei. Este nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pro-europene pentru a menţine statul de drept în România şi a bloca acapararea ţării de către crima organizată!", a conchis Raluca Turcan.

Reamintim că, după o conferinţă de presă maraton, de-a lungul căreia i-a reproşat şefei DNA inclusiv că a împietat activitatea Guvernului şi Parlamentului, că a pus presiuni pe procurori, că a încercat să obţină condamnări cu orice preţ, că a afectat imaginea României în afară etc., Tudorel Toader a anunţat că declanşează procedurile pentru revocarea sa din funcţie.