Milano Fashion Week 2017 - Laura Biagiotti, "o prietenă sobră printre provocările modei" [video]

Publicul şi-a exprimat admiraţia la sfârşitul paradei de modă Laura Biagiotti pentru primăvară/vară 2018 - prima prezentare după moartea designerului.
Milano Fashion Week 2017:parada de modă Laura Biagiotti
Milano Fashion Week 2017:parada de modă Laura Biagiotti (russianews.it/press)

Expoziţia vestimentară pentru primăvară/vară 2018 Laura Biagiotti, prezentată în cadrul Milano Fashion Week 2017, a fost ovaţionată, marcată de emoţii puternice şi amintiri. Prietenele Laurei Biagiotti - creatoarea italiană de modă care s-a stins din viaţă la 26 mai 2017 în urma unui stop cardiac - s-au îmbrăcat în alb pentru a-i aduce un omagiu. "O prietenă sobră printre provocările modei", au afirmat acestea. (video aici)

Aceasta este prima paradă după decesul celebrei creatoare de modă Laura Biagiotti, numită de New York Times "Queen of cashmere“ (Regina caşmirului), prezentată de unica sa fiică, Lavinia Biagiotti. Lavinia purta la gât inseparabilele foarfece ale mamei sale precum şi verighetele părinţilor. „Moda este cultură - a spus Lavinia - şi reamintesc tuturor că a purta un costum nu înseamnă a avea, ci a fi. Este modul în care ne prezentăm în lume".

La sfârşitul paradei de modă pentru primăvară/vară 2018 Laura Biagiotti, a fost prezentat un videoclip cu etapele creative ale Reginei caşmirului, având vocea acesteia în fundal. Frumuseţea s-a îmbinat de această dată cu emoţiile şi amintirile.