Milano Fashion Week 2017: Armani propune culorile pentru a depăşi stările de tristeţe [video]

Printre celebrităţile prezente la show au fost prinţesa Charlène de Monaco şi actriţa Cate Blanchett
Giorgio Armani (centru) împreună cu Charlène de Monaco (stânga) şi Cate Blanchett (dreapta), Milano Fashion Week 2017
Giorgio Armani (centru) împreună cu Charlène de Monaco (stânga) şi Cate Blanchett (dreapta), Milano Fashion Week 2017 (amica.it)

O prinţesă la curtea regelui modei. Întâmpinată cu entuziasm de fotografii prezenţi la parada de modă Giorgio Armani pentru primăvara/vara 2018, cu ocazia Milano Fashion Week 2017, care are loc în perioada 20 - 25 septembrie a.c., Charlène Grimaldi, Prinţesă de Monaco, s-a prezentat zâmbitoare în faţa acestora, salutându-i de mai multe ori folosind un salut particular, cu mâinile împreunate la piept.


Charlène de Monaco
Charlène de Monaco (Afp)

Alături de Charlène a fost prezentă o "regină" a cinematografiei internaţionale, fascinanta şi eleganta actriţă Cate Blanchett, cea care este imaginea parfumului „Si“ al designerului.


Cate Blanchett
Cate Blanchett (Afp)

La spectacol, printre oaspeţi s-au aflat, de asemenea, Lewis Hamilton, Livia Firth, Rula Jebreal şi Amber Valletta.

Toate celebrităţile au fost întâmpinate cu un călduros bun venit de către Roberta Armani. Pe podiumul paradei regelui modei pentru colecţia de primăvară-vară 2018 ies în evidenţă flori cre par să fi ieşit din paleta unui pictor, flash-uri de culori ce pătrund nuanţele de negru - reţeta artei şi frumuseţii caracteristice stilistului.

„În aceste vremuri atât de triste trebuie să ne ajute culoarea!“, spune Armani, în timp ce pe podium defilează trenciurile de culoarea verde mentă şi jachetele din organza roşu, sandalele cu ciucuri şi costume în stilul casei de modă, cu pantaloni negri şi sacoul esenţial şi ispititor cu grafica sa florală. „Nu există o referinţă artistică specifică, dar am fost inspirat de Artă în general “, spune marele designer. Tendinţa casei de modă Armani sunt: fuste cu partea de jos ondulată, pantofi cu vârful ascuţit, geanta de mână, un voal negru de tul care ajunge la brâu, foarte lejer, şi imprimeurile florale.

"Nu văd de ce ar trebui să folosesc un moment trist pentru a face ca femeile să fie la fel de triste", spune Armani, "eu răspund cu culoarea". Şi ce culori! "Este o colecţie care - spune Armani însuşi - este un omagiu adus artei picturale".