Mihaela Buzărnescu, declaraţii după calificarea în finala de la Hobart (WTA)

"Visam la calificarea în finală, bineînţeles, dar nu mă aşteptam să se întâmple..Am încercat să joc, să joc, să joc. Asta e tot" - Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Captură foto)

Mihaela Buzărnescu (29 ani, locul 57 WTA) continuă să impresioneze prin evoluţii cu final fericit, cea mai recentă fiind calificarea în ultimul act al turneului WTA de la Hobart după victoria cu scorul de 6-2, 6-2 obţinută în faţa jucătoarei ucrainiene Leşia Tsurenko (locul 43 WTA), cap de serie numărul 5 al competiţiei tasmaniene.

''Visam la calificarea în finală, bineînţeles, dar nu mă aşteptam să se întâmple. Nu mai sunt tânără, am 29 de ani. Cine s-ar aştepta la aşa ceva, la 29 de ani..Am încercat să joc, să joc, să joc. Asta e tot'', a declarat Buzărnescu.

Buzărnescu, care se află în momentul de faţă la cea mai înaltă performanţă a carierei, o va înfrunta în finală pe deţinătoarea titlului, belgianca Elise Mertens.

''Este o jucătoare foarte dificilă, a jucat foarte bine începând de anul trecut, de la Hobart. Eu vreau să fac un meci bun şi să joc cât de bine pot'', a spus campioana noastră, care începând de săptămâna viitoare va ocupa cel puţin locul 44 în ierarhia mondială, depăşind-o astfel în acest clasament pe Maria Şarapova (Rusia), fostă lideră WTA.