Mihaela Buzărnescu, calificare în penultimul act al probei de dublu de la Dubai (EAU)

Jucătoarea română alături de Alena Fomina (Rusia) s-au impus în faţa cuplului Sara Errani (Italia)/Alicja Rosolska (Polonia), scor final 3-6, 6-4, 10-3.
Tenismana română Mihaela Buzărnescu.
Tenismana română Mihaela Buzărnescu. (Captură foto)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu şi rusoaica Alena Fomina au acces, miercuri, în semifinalele probei de dublu ale turneului ITF de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, graţie victoriei înregistrate cu scorul de 3-6, 6-4, 10-3 în faţa sportivelor Sara Errani (Italia) şi Alicja Rosolska (Polonia). Partida a durat o oră şi 29 de minute.

Pentru un loc în marea finală, perechea româno-rusă va trebui să treacă de Polina Monova/Iana Sizikova (ambele din Rusia).

În proba de simplu Buzărnescu (29 ani, 59 WTA), cap de serie numărul doi, a trecut lejer, cu scorul de 6-0, 6-2, de Dalma Galfi (Ungaria, 241 WTA), într-o partidă care a durat 54 de minute, următorul meci fiind programat să aibă loc în compania elveţiencei Belinda Bencic. Cele două iubitoare ale sportului alb s-au întâlnit pentru prima dată anul acesta în sferturile de finală ale circuitului de la Linz (WTA), românca impunându-se cu scorul de 6-4, 5-7, 7-6 (4).