Mediafax: Donald Trump Jr. s-ar afla la vânătoare în Alba

Donald Trump Jr
Donald Trump Jr (Facebook)

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., s-ar fi aflat, joi, în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limită cu judeţul Mureş unde ar fi participat la o partidă de vânătoare, au declarat surse din administraţie pentru Mediafax.

Cunoscut ca un vânător pasionat, Donald Trump Jr. ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a judeţului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi a vânat pe un fond privat din zona localităţii, i-au declarat corespondentului Mediafax surse din administraţia locală.

Contactaţi de Mediafax, reprezentanţii Ambasadei SUA în România au anunţat că nu comentează "călătoriile personale ale cetăţenilor" americani.

Reamintim că în ultimele zile în presă au apărut mai multe informaţii despre faptul că fiul cel mare a preşedintelui Trump se află într-o vizită privată în România şi că ar fi participat şi în judeţul Giurgiu la o partidă de vânătoare.

Donald Trump Jr este recunoscut ca fiind un mare iubitor al vânătorii, iar de-a lungul anilor şi-a atras criticile iubitorilor de animale după ce a apărut fotografiat cu trofee rare.