Marius Copil, meci dificil în primul tur la Budapesta (ATP)

Jucătorul român a fost învins în trei seturi de Aljaz Bedene (Slovenia) cu scorul de 6-7 (3), 7-5, 6-3, luni, în prima rundă a competiţiei maghiare.
Tenismanul român Marius Copil.
Tenismanul român Marius Copil. (WILLIAM WEST / AFP / Getty Images)

Jucătorul român Marius Copil (27 ani, 84 ATP) a avut meci greu în prima rundă a circuitului ATP 250 Series “Gazprom Hungarian Open”, de la Budapesta, acolo unde l-a avut adversar pe sportivul sloven Aljaz Bedene (28 ani, 57 ATP) în faţa căruia s-a înclinat cu scorul de 6-7 (3), 7-5, 6-3. Partida a durat două ore şi 25 de minute.

Copil a avut o evoluţie bună, fiind de fiecare dată cu un pas în faţa slovenului. Primul set l-a câştigat clar la tie-break, pentru că în setul al doilea acesta să-şi iasă din formă după ce jocul a fost întrerupt de ploaie la scorul de 4-5 pentru Bedene, tenismanul nostru având şi avantaj şi serviciu. La reluarea jocului românul nu a mai fost la fel de concentrat, cedând iniţiativa adversarului său, care şi-a adjudecat setul doi. În decisiv tot Bedene a fost mai bun, el dominând duelul de la un capăt la altul.

Copil va primi un cec în valoare de 5.075 euro pentru evoluţia sa la simplu.

El va continua să joace pe tabloul de dublu alături de Florin Mergea, cei doi urmând să ţină piept perechii Marcelo Demoliner (Brazilia)/Santiago Gonzalez (Mexic).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport