Marius Copil, învins în prima manşă a circuitului de la Melbourne (ATP)

Sportivul român s-a înclinat în trei seturi cu scorul de 7-5, 6-4, 6-3 în faţa francezului Gilles Simon, luni, în prima rundă la Australian Open.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
 
Jucătorul român de tenis Marius Copil.   (Captură foto)

Marius Copil (27 ani, 92 ATP) nu a reuşit să-l învingă pe tenismanul francez Gilles Simon (33 ani, 57 ATP) în prima manşă a turneului de la Melbourne - Australian Open, acesta fiind învins cu scorul de 7-5, 6-4, 6-3 după două ore şi un minut de joc efectiv.

Gilles a fost net superior sportivului nostru, care a fost în avantaj pe tot parcursul timpului de joc.

Copil, care la ediţia 2017 s-a oprit în calificări, a avut în acest meci 12 aşi şi a comis 2 duble greşeli, în timp ce adversarul său 2 aşi şi 6 duble greşeli.

Cei doi tenismeni se află acum la egalitate în confruntările directe, 1-1, Copil impunându-se în 2014, în optimile turneului de la Brisbane, scor 7-5, 6-3.

Arădeanul va primi de la organizatori un cec în valoare de 50.000 de dolari australieni şi 10 puncte ATP, el urmând să evolueze însă în continuare în proba de dublu, acolo unde alături de sârbul Viktor Troicki vor întâlni perechea formată din Rajeev Ram (Statele Unite) şi Divij Sharan (India), cap de serie numărul 16.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport