Manda: Nu se pune problema suspendării lui Iohannis. Este o fumigenă!

În PSD nu s-a luat nicio decizie, ba chiar nici nu se discută despre suspendarea preşedintelui Iohannis, a susţinut social-democratul Claudiu Manda la Antena 3.
Claudiu Manda
Claudiu Manda (Claudiu Manda)

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful comisiei pentru controlul SRI, susţine că nu se pune problema suspendării lui Klaus Iohannis.

„Nu a fost nicio discuţie, nu există nicio discuţie pe acest subiect”, a declarat Manda, preluat de aktual24.ro la Antena 3.

„Nu există nicio decizie în acest sens, nu există nicio pregătire în acest sens, nu există nicio discuţie în acest sens. Este o fumigenă.

O să vadă lumea că săptămâna viitoare nu se va întâmpla acţiunea de demitere a lui Iohannis.”, a adăugat Manda.

Declaraţiile lui Manda vin în contextul în care G4Media a anunţat ieri, citând surse politice, că PSD pregăteşte suspendarea lui Iohannis. Astăzi, şi liderul PNL, Ludovic Orban, a susţinut că are informaţii aproape certe că Dragnea vrea să-l suspende pe preşedinte.

Cât despre PSD, recent, ministrul Lia Olguţa Vasilescu, despre care presa scrie că este "prietena" lui Manda, spunea şi ea acum cu două zile că PSD ia în calcul suspendarea lui Iohannis.

„Nu ştiu cât este de relaxat (Klaus Iohannis, n.r.). Pentru că nu a ieşit să spună că nu respectă decizia Curţii Constituţionale, nu există motiv de suspendare. Dar, dacă termenul nu va fi rezonabil şi nu va aplica această decizie a Curţii, atunci cu certitudine va fi posibilă o suspendare pe încălcarea Constituţiei”, a declarat Vasilescu, la TVR.

 width= width=