Mâna lungă a conducătorului? Oprişan acuză un troc PNL-Dragnea pentru dărâmarea sa

Nu demult, presa scria că Liviu Dragnea i-ar fi pus gând rău lui Oprişan, după ce acesta l-a susţinut pe Tudose. Atunci, unii pesedişti au spus că Oprişan e prea puternic să fie atins. La câteva zile de atunci, lui Oprişan i s-a cerut revocarea. Cererea n-a fost formulată însă de PSD.
Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Consilierii judeţeni Vrancea de la PNL au propus, în cadrul unei şedinţe de consiliu judeţean, un proiect de hotărâre pentru revocarea lui Marian Oprişan, preşedintele CJ. Nemulţumit, Oprişan i-a acuzat pe aceştia că au încercat să comploteze cu liderul PSD Liviu Dragnea, relatează Hotnews.

Acuzaţiile lui Oprişan vin în contextul în care, nu demult, presa scria că Liviu Dragnea i-a pus gând rău lui Marian Oprişan, ca de altfel şi altor grei din PSD care fie l-au criticat, fie l-au susţinut pe Mihai Tudose. Dragnea i-a ironizat atunci pe cei ce au scris asta şi a negat că în PSD sunt execuţii.

"Continuă seria de “fake news”. Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: Domnule, ne facem de râs? (...) Nu facem execuţii", declara Dragnea pe 9 februarie a.c.

Revenind la propunerea revocării puternicului baron PSD, suplimentarea ordinii de zi pentru introducerea acestei propuneri a liberalilor a picat la vot în şedinţă de CJ, iar Oprişan a explicat şi că demersul era unul ilegal, neavând avizele necesare.

"Mă îndoiesc că colegii de la PNL nu cunoşteau legea, dar probabil din dorinţa de a face cât mai suculente şedinţele Consiliului Judeţean Vrancea au ţinut să introducă acest proiect sau probabil, domnii senatori Cătălin Toma şi domnul deputat Ioan Ştefan (PNL) încă nu s-au înţeles cu Liviu (Dragnea n.r.) asupra membrilor din delegaţia care aparţine grupului PSD din CJ Vrancea, care să vândă meciul în favoarea PNL. Eu vă dau o veste proastă, din acest punct de vedere: deci de la PSD nu vinde nimeni meciuri, meciuri aţi vândut numai dumneavoastră, pe această naţiune, dacă vreţi vă şi exemplific, dacă ţineţi neapărat", a spus el.

"Au încercat alţii mai tare decât dvs dar tot într-un mod ilegal şi autor a fost tot PNL. Eu zic să nu vă pierdeţi timpul şi să luaţi calea legală şi vă promit în mod solemn că la prima şedinţa ordinară îl voi pune în dezbatere", a mai adăugat Oprişan.

Oprişan l-a sprijinit pe fostul premier Mihai Tudose luna trecută, înainte ca acesta să îşi dea demisia. Ulterior, Hotnews a relatatat, citând surse politice, că Dragnea ar pregăti mazilirea lui Oprişan, Bădălău şi Codrin Ştefănescu. Bădălău se făcea şi el vinovat tot de susţinerea lui Tudose în timp ce Ştefănescu şi-a permis să îl ameninţe pe Dragnea cu dezvăluiri, în şedinţa de CEx, când acesta l-a susţinut pe rectorul "pamblică" pentru funcţia de ministru al Educaţiei în loc să îi dea postul Ecaterinei Andronescu.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne