Maia Sandu: Preocuparea guvernării R. Moldova este să protejeze corupţii de răspundere

Discuţiile guvernării moldovene despre reforme sunt apă de ploaie, iar cetăţenii au înţeles cine sunt vinovaţii pentru situaţia dezastruoasă şi nu se mai lasă manipulaţi de minciunile distribuite zilnic de autorităţi, afirmă liderul PAS.
Maia Sandu la întâlnire cu cetăţenii R. Moldova
Maia Sandu la întâlnire cu cetăţenii R. Moldova (facebook.com)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susţine că sondajul Barometrului Opiniei Publice (BOP), făcut public joi, arată că fiecare al treilea cetăţean al Republicii Moldova consideră că cel mai corupt politician din ţară este Vladimir Plahotniuc, urmat în clasamentul corupţilor de Igor Dodon. Pentru că la asta s-ar pricepe cel mai bine cei doi.

”Unica preocupare a guvernării actuale este să creeze „oportunităţi” pentru hoţi şi să protejeze corupţii de răspundere. Acesta este adevăratul "program" pentru Republica Moldova al celor de la guvernare, iar discuţiile despre reforme sunt apă de ploaie”, comentează liderul PAS pe pagina sa de socializare.

În context, Maia Sandu notează că cetăţenii R. Moldova au înţeles însă cine sunt vinovaţii situaţiei dezastruoase şi nu se lasă manipulaţi de minciunile distribuite zilnic de autorităţi, 77% dintre moldoveni considerând că ţara merge într-o direcţie greşită.

”Mai mult de jumătate din populaţie declară că pentru a îmbunătăţi situaţia trebuie schimbată conducerea ţării. Haideţi să ne informăm corect despre toate mizeriile pe care le fac ei ca să putem alege corect la următoarele alegeri - să putem alege un alt viitor”, a concluzionat preşedinta PAS.