Maia Sandu: PD foloseşte TV-urile care nu-i aparţin pentru a ”demonstra” că opoziţia are acces la mass media

Maia Sandu, preşedinta PAS
Maia Sandu, preşedinta PAS (europalibera.org)

Invitată la emisiunea ”Important” de la TVC 21, preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu a declarat că în timpul ultimei vizite a deputaţilor din Parlamentul European în Republica Moldova, Partidul Democrat le-a prezentat o listă cu emisiuni/televiziuni la care a fost invitată în ultima perioadă ca să demonstreze că opoziţia are acces la mass media.

În context, Maia Sandu a menţionat că printre acele televiziuni, pe lângă Pro TV, TV 8, etc., se numără şi TVC 21, ”deci se pare că datorită dv., Partidul Democrat are ce să raporteze atunci când e vorba de libertatea de exprimare în Republica Moldova”.

”Evident că din această listă lipseşte televiziunea naţională, la care nu am mai fost invitată de la ultimul interviu împreună cu Andrian Candu, după care se pare că dlui Candu nu i-a mai plăcut interviul şi de asta televiziunea naţională nu mă mai invită. E bine să spunem oamenilor cum prezintă eronat lucrurile această guvernare celor de la Bruxelles”, a declarat Maia Sandu.

Liderul PAS a mai specificat că deşi lista cu televiziunile prezentată europarlamentarilor nu au nimic în comun cu Partidul Democrat, întrucât printre ele nu se numără niciuna dintre cele pe care le deţin, mai mult decât atât, unele dintre ele luptă cu guvernarea pentru supravieţuire, aceasta a menţionat, în glumă, că încearcă să concretizeze dacă a fost invitată la emisiune pentru a ajuta Partidul Democrat să arate bine atunci când mai vin europarlamentarii în Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe