Mădălina Dobrovolschi: Tăriceanu pare pur şi simplu rupt de realitate

Al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu pare pur şi simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru, a transmis purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi (Administraţia Prezidenţială)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, spune în spaţiul public lucruri care nu au legătură cu realitatea, a reproşat joi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

"Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiţi un limbaj licenţios, să jigniţi şi să spuneţi în spaţiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Preşedintele României reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Preşedintele respectă pe deplin rezultatului votului care a condus la constituirea actualei majorităţi şi îşi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România", a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui, Iohannis consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept şi consolidarea parcursului democratic al României.

"Şi încă o observaţie, dacă îmi permiteţi, referitoare la declaraţiile domnului Tăriceanu. Domnia sa pare pur şi simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dânsul ne spune senin că preţul carburanţilor a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteţi afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetăţean, care a cumpărat combustibil în aceste zile şi care a trebuit să scoată mai mulţi bani din buzunar", a subliniat Mădălina Dobrovolschi.