Lucruri pe care nu le face o femeie care are încredere în ea (I)

Când te gândeşti la unele din femeile care proiectează cel mai bine încredere în sine, ce poţi vedea că au toate acestea în comun, care le permite să strălucească în timp ce sunt feminine?
femeie
femeie (femeie)

Felul cum se poartă îţi inspiră succes, graţie, delicateţe şi determinare. Când intră într-o cameră, simţi cum atmosfera şi energia se schimbă. După ce a trecut, îţi rămâne în memorie.

Mai jos găseşti prima parte a unei liste de comportamente şi moduri de a fi, pe care femeile ce au încredere în ele nu le fac:

1. Nu încearcă să-i mulţumească mereu pe cei din jur

Când o femeie este sigură pe ea, nu are nevoie de aprobare din exterior. Acest lucru îi permite să fie ea însăşi, în timp ce are încredere că oamenii care o plac, o plac pentru ceea ce este cu adevărat. Are încredere în inima ei şi poate să facă faţă unei opinii contrare.

2. Nu au regrete

Învaţă din trecut, îşi dau seama unde au făcut alegeri nepotrivite dar nu au niciun regret. A fi capabilă să înveţi din trecut în loc să-l regreţi, îţi hrăneşte încrederea în sine.

3. Nu bârfesc

O femeie ce are încredere în ea nu îşi ocupă timpul vorbind despre alte femei şi vieţile lor personale, ci preferă să vorbească despre aspiraţiile pe care le au, ce vor să facă pentru ele şi care-i visul pe care doresc să şi-l împlinească.

4. Niciodată nu trag concluzii pripite

Au obiceiul să adune propriile dovezi şi să ajungă la o concluzie proprie. Au un stil de gândire detaşat şi perspicace, pentru că îşi dau seama că dacă nu caută dovezile ele însele, s-ar putea să piardă din vedere imaginea de ansamblu.

5. Nu se îndoiesc de ele însele

Nu le vei auzi ca-şi pun la îndoială deciziile pe care le iau. Ezitarea nu face parte din procesul de decizie. Ştiu ce fac şi de ce o fac. Îşi gândesc deciziile foarte bine şi în momentul în care au decis, au decis.

6. Nu-şi pierd timpul îngrijorându-se

Timpul este preţios, aşa că petrecându-l în scenarii „cum ar fi dacă?”, „ce-ar fi trebuit să fie?” sau „cum ar fi trebuit să fie?”, nu este deloc util. Pentru o femeie ce are încredere în sine, să te îngrijorezi este ca şi cum ai plăti rata pentru un împrumut, înainte ca acesta să fie aprobat.

7. Nu se iau după trend-uri

Unele dintre aceste femei sunt chiar cele care stabilesc un trend nou. Nu caută prea mult să vadă ce este la modă, ci fac propriile alegeri bazându-se pe ceea ce le place. Ştiu care sunt propriile nevoi şi preferinţe, nefiindu-le teamă să ceară ceea ce-şi doresc.

8. Nu le este teamă să fie luate pe nepregătite

Desigur că-şi dau seama de importanţa de a face o impresie bună şi le place să arate bine, însă nu li se pare o tragedie dacă le prinde ploaia sau dacă le intră nisip în încălţăminte, în timp ce se plimbă pe plajă. Se bucură de experienţă, chiar dacă sunt prinse într-o ploaie torenţială sau au căzut în piscină.

9. Nu fac niciodată un compromis când vine vorba de nivelul de îngrijire

Femeile ce au încredere în sine ştiu că trebuie să aibă grijă de ele însele. Pun preţ pe echilibrul dintre viaţa personală şi muncă, luându-şi tot timpul de care au nevoie pentru a mânca sănătos, a dormi bine şi a petrece momente ocazionale de răsfăţ, doar pentru că le oferă o stare de bine.

10. Nu-şi suprimă sentimentele

Când au o părere despre ceva anume, o vei şti. O vor spune exact aşa cum este. Împreună cu încrederea în sine, vine capacitatea de a spune ceea ce gândeşti într-un mod în care ceilalţi să te asculte.

11. Nu văd eşecurile ca pe înfrângeri

De fapt, îţi pot spune de câte ori au greşit până când le-a ieşit un proiect. Îşi dau seama că mereu sunt obstacole pe drumul către succes. Uşurinţa cu care se ridică după un eşec, le permite să continue să meargă înainte în acelaşi ritm determinat.