Lovitură de teatru: Doi generali din servicii urmăriţi de DIICOT, Crimă Organizată şi SRI în dosarul Shanghai!

Fostul şef al brigăzii Antitero de la SRI şi fostul adjunct al serviciului secret al MAI au fost implicaţi în dosarul chinezilor care au sechestrat şi traficat fete din România, dintre care unele erau minore.
(photos.com)

Gazeta Sporturilor a descoperit fotografii şi fişe la Tribunalul Bucureşti care dezvăluie oameni tot mai puternici, ale căror nume şi chipuri apar în dosarul traficanţilor de minore, relatează tolo.ro.

Datele lor sunt acolo, de parcă procurorul DIICOT Olga Vrânceanu a vrut să lase urme pentru totdeauna. Asta chiar dacă o forţă uriaşă a clasat în 2009 dosarul cu zeci de gradaţi care ajunseseră să fie filaţi de către SRI, Crimă Organizată şi DIICOT.

Capul reţelei, chinezul Mihai, era un combinator dominat, şi el, de compatrioţi mai puternici. Unul este chinezul Wang Yan, zis şi Alexandru Ioan, pe care SRI l-a şi expulzat.

Alături de victime, ofiţeri furioşi, care au cunoscut încă de atunci cazul muşamalizat, se întorc şi ei să vorbească! Ei povestesc cum Wang Yan s-a întors şi, că Mihai, de asemenea, acum e bine mersi în România.

Iar cei doi generali din dosarul DIICOT, prezentaţi azi, şi-au încheiat şi ei cariera cu elogii şi funcţii la vârf, ajungând apoi să lucreze, cel de la SRI, pentru ruşi şi cel de la DIPI pentru chinezul Wang.

"Ştii ce fac cu ele? Dacă nu le sechestrez aicea, le iau pe fete cu frumosu, le duc în China şi mă… De acolo, ori dansează şi nu se mai opreşte şi nu mai vine niciodată în România… Dacă vrea să plece acasă, pleacă pe Dunăre… într-un geamantan", a declarat un complice al chinezului Mihai în arestul poliţiei.

Pentru a citi în continuare investigaţia intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne