"Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta!" - Piaţa Victoriei, din nou plină de protestatari

Deşi Jandarmeria a ridicat zeci de protestatari şi a împărţit amenzi, protestele din Piaţa Victoriei continua.
Protest
Protest

UPDATE. Peste 10.000 de români protestează în Piaţa Victoriei.

La ora 21:00, aşa cum ne-au obişnuit, protestatarii au aprins luminile telefoanelor mobile şi au cântat imnul naţional.

Un alt moment inedit a avut loc la ora 21:35, când mulţimea - tot cu luminile telefoanelor aprinse - au cântat "We Will Rock You".

De la megafon a răsunat, printre altele, "Oda Fericirii", "Imnul Golanilor" şi "Hora Unirii".

"Liviu Dragnea îţi dorim, îţi dorim tot neamul, să te duci la puşcărie tu şi Tăriceanu", "Mulţi ani primească, mulţi ani primească, laaaa muuulţi aaaaani!", cântă mulţimea.

Protest
Protest

Protest
Protest

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

* * *

Protestele din Piaţa Victoriei continuă, în ciuda incidentelor. Românii s-au mobilizat din nou pe Facebook şi se pregătesc să revină în faţa Guvernului, joi seară, începând cu ora 18:00.

"O ţară întreagă este ţinută pe ghimpi de penalul Liviu Dragnea. PSD-ul a ajuns afacerea proprie a lui Dragnea şi a clanului său mafiot. Locul lui Dragnea este la puşcărie. În anul Centenarului, România are nevoie de politicieni competenţi.

Guvernul Dancilă este cel mai incompetent guvern din ultimii 28 de ani. Guvernul slugarnic lui Dragnea trebuie să îşi dea demisia urgent. Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta! Libertate te iubim, ori învingem ori murim!", se arată pe pagina evenimentului.

Reamintim că Jandarmeria a luat pe sus, uneori la modul brutal, zeci de protestatari din Piaţa Victoriei, un jurnalist german care era pe trecerea de pietoni, precum şi un membru USR care strângea semnături pentru iniţiativa "Fără Penali".