Liderul USR respinge ideea rostogolită de Toader: Iohannis nu e un simplu notar care să le valideze mitocănia

Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a salutat decizia luată de şeful statului în cazul cererii de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Preşedintele României nu este un notar. Preşedintele României, Klaus Johannis a luat astăzi o decizie normală, de firesc bun simţ politic. A respins cererea PSD-ALDE de revocare a Laurei Codruţa Kovesi. A luat această decizie în exercitarea atribuţiilor sale constituţionale folosindu-şi discernământul şi prerogativele. Nimic mai mult", a declarat Barna.

În acelaşi timp, liderul USR i-a criticat pe cei care susţin că preşedintele nu avea competenţa să decidă dacă o revocă sau nu pe Kovesi, ci doar să execute ce i-a cerut ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Ideea pe care Tudorel Toader şi corul PSD o rostogolesc, conform căreia preşedintele nu avea competenţa de a decide pentru că el este un simplu notar care trebuia să le valideze mitocănia, nu e altceva decât încă o încercare de manipulare ieftină. Atât. Nimic mai mult", a punctat Barna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne