Lider turc: “Europa va fi musulmană. Nu există niciun remediu”

Femeie musulmană
Femeie musulmană (Getty Images)

“Europa va fi musulmană. Nu există niciun remediu pentru acest lucru. Vom fi practic acolo, cu voia lui Allah. Sunt sigur de acest lucru”, a declarat Alparslan Kavaklıoğlu, membru al partidului turc de guvernământ Justiţie şi Dezvoltare, şeful Comisiei pentru securitate şi informaţii în Parlamentul Turciei.

Acesta a declarat recent: “Succesul şi averea lumii se îndreaptă din Vest spre Est. Europa trece printr-o perioadă ieşită din cadrul obişnuit - populaţia sa este în declin şi în curs de îmbătrânire. Are o populaţie foarte bătrână, aşadar, oamenii care vin din afară obţin locurile de muncă de acolo. Însă Europa are această problemă, toţi nou veniţii sunt musulmani: din Maroc, Tunisia, Algeria, Afganistan, Pakistan, Irak, Iran, Siria şi Turcia. Cei care vin din aceste locuri sunt musulmani. Situaţia se află acum la un asemenea nivel încât cel mai popular nume din Bruxelles, Belgia, este Mohammed, cel de-al doilea este Melih [Malih], iar al treilea este Ayse [Aisha].”

Declaraţiile lui Kavaklıoğlu au fost menţionate de Usay Bulut, un jurnalist turc ce lucrează acum în Washington, într-un comentariu făcut la Institutul Gatestone, fiind citat de WND.

Kavaklıoğlu nu este primul politician turc care a subliniat importanţa creşterii populaţiei musulmane, a explicat Bulut.

“În 2009, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care era premier la acea vreme, a cerut cetăţenilor să aibă cel puţin trei copii în fiecare familie. ‘Cu cât populaţia este mai numeroasă, cu atât vom fi mai puternici’, a precizat el. De atunci, Erdogan a încercat să încurajeze cetăţenii turci să se reproducă. În 2013, el a reiterat cerinţa sa: ‘Avem nevoie de o populaţie tânără şi dinamică. ... Chiar acum, Occidentul are probleme. Dar noi nu dorim ca Turcia să aibă aceeaşi problemă. Fac un apel ţării mele apelând la mame: nu luaţi cu uşurinţă această sensibilitate a noastră. Trebuie să facem acest lucru într-o manieră răspândită, în valuri. Trebuie să facem ca acest lucru să se întâmple. [Valoarea] acestui lucru nu poate fi măsurată cu bani sau orice altă avere fizică”.

Erdogan a detaliat: “Locurile unde lucraţi şi trăiţi sunt ţările voastre natale şi noile voastre ţări. Deschideţi mai multe afaceri şi înscrieţi-vă copiii la şcoli mai bune. Trăiţi cu familiile voastre în cartiere mai bune. Conduceţi automobile mai bune. Trăiţi în cele mai frumoase locuinţe. Faceţi cinci copii – nu doar trei. Voi sunteţi viitorul Europei”.