Lider PSD cere excluderea lui Ponta. Dragnea zice pas

Liviu Dragnea a refuzat să supună la vot excluderea din partid a lui Victor Ponta în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Şeful PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a propus, joi, la Comitetul Executiv al PSD care se desfăşoară la Sinaia, ca fostul premier Victor Ponta, autor al unor critici în serie la adresa lui Liviu Dragnea, să fie exclus din PSD, relatează digi24.ro.

Potrivit sursei citate, Dragnea, a refuzat însă să supună la vot solicitarea lui Stănescu. Refuzul vine în contextul în care recent, liderul PSD declarase că preferă să nu mai răspundă criticilor lui Ponta şi nici să ia vreo decizie în ceea ce-l priveşte pe acesta, inclinând în favoarea ideii ca el să rămână simplu membru de partid (cam cum s-a procedat şi în cazul lui Mihai Chirica).

De altfel, nu demult, Ponta i-a trimis lui Liviu Dragnea şi o demisie în alb, pe care liderul PSD susţine că a rupt-o. Ieri, Ponta declara la Parlament, că nu este nevoie să îl excludă cineva din partid, în condiţiile în care el este dispus să îi mai trimită o dată demisia liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca şi cu ordonanţa 13, pune pe alţii. Nu e nevoie să mă excludă nimeni, îi mai scriu o dată demisia. Să nu intrăm în circul ăsta, pentru că nu este nevoie să pună pe cineva", declarat Victor Ponta, întrebat cum comentează declaraţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia există oameni în PSD care cer excluderea sa din partid.

Mai amintim că acelaşi Ponta s-a declarat, nu demult, dornic să îi salveze pe cei aruncaţi din "barca" PSD, căreia i-a profeţit multe găuri sub conducerea "cârmaciului Dragnea". Erijarea lui Ponta în salvator venea în contextul în care în presă s-a zvonit că fostul premier împreună cu acum mazilitul Daniel Constantin îşi vor face un nou partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne