Keanu Reeves îi răspunde lui Jimmy Fallon cu privire la presupusa sa "nemurire" (video)

Actorul apreciatei serii „Matrix” continuă să joace în filme de acţiune şi se pare că timpul nu trece pentru el, cel puţin nu în acelaşi mod ca şi pentru alţii.
Keanu Reeves şi Jimmy Fallon
Keanu Reeves şi Jimmy Fallon (Print screen YouTube)

La vârsta de 52 de ani Keanu Reeves arată mult mai tânăr de atât, lucru care a trezit suspiciuni de toate tipurile cu privire la presupusa lui „nemurire”. Cu atât mai incitante, dacă actorul este comparat cu anumite figuri din istorie, cu care are o asemănare semnificativă.

Săptămâna trecută Reeves a fost invitat în show-ul lui Jimmy Fallon, un program popular de televiziune în America, în care moderatorul l-a chestionat despre presupusele teorii devenite virale pe reţelele de socializare, în care este prezentat ca nemuritor. Mai mult decât atât, există un site, numit keanuisimmortal.com, care încearcă să documenteze motivele pentru care unii oameni susţin că Reeves are această condiţie supranaturală.

În timpul interviului, Fallon i-a arătat lui Reeves imagini ale unor personalităţi din diferite epoci şi a comparat feţele acestora cu cea a actorului. Mai mult, a fost prezentată chiar şi o imagine a lui Reeves împreună cu prezentatorul, pentru a arăta că numai acesta din urmă s-a schimbat.

Keanu Reeves şi Jimmy Fallon
Keanu Reeves şi Jimmy Fallon

Actorul a acceptat cu graţie că există într-adevăr unele asemănări cu aceste personaje, afirmând, de asemenea, că el este conştient de speculaţiile care circulă pe seama sa.

Paul Mounet, de exemplu, era un medic şi actor din Franţa, care a trăit între anii 1847 şi 1922. A devenit foarte cunoscut pentru felul în care a interpretat rolul lui Hamlet într-una dintre punerile în scenă ale operelor lui Shakespeare. Trupul lui Mounet nu a fost găsit niciodată, deşi moartea acestuia a fost înregistrată în anul 1922. Portretul actorului francez realizat de Louis-Maurice Boutet de Monvel seamănă izbitor cu Keanu Reeves.

Mounet versus Keanu Reeves
Mounet versus Keanu Reeves (Epoch Times)

Fără a afirma sau nega mitul, ca un adevărat artist, Keanu a păstrat enigma.

Reeves nu este la fel ca majoritatea celebrităţilor care se izolează în conacele lor înconjurate de lux sau ca cele care încearcă să-şi utilizeze imaginea pentru a vinde produse. El duce o viaţă simplă şi a demonstrat că este foarte modest, motiv pentru care este iubit şi admirat atât în lumea artistică, dar şi mai mult în afara acesteia.