Kate Middleton a dat naştere celui de-al treilea copil

Prinţul William şi Kate Middleton pozează împreună cu cel de-al treilea copil
Prinţul William şi Kate Middleton pozează împreună cu cel de-al treilea copil (Jack Taylor / Getty)

Kate Middleton şi prinţul William s-au bucurat de venirea pe lume a celui de-al treilea copil în ziua de luni, 23 aprilie, la ora 11. Ducesa de Cambridge a ajuns la Spitalul Sant Mary’s din Londra însoţită de soţul ei. Cuplul a călătorit cu un autovehicul de la domiciliu la clinică, potrivit unei postări a casei regale pe contul oficial de Twitter.

Kate a dat naştere celui de al treilea fiu în secţia privată Lindo a Spitalul St. Mary, din centrul Londrei, aceeaşi maternitate în care s-au născut şi ceilalţi doi copii, prinţesa Charlotte şi prinţul George. Anterior, tot în această maternitate, prinţesa Diana de Gales a dat naştere celor doi fii, prinţul William şi prinţul Harry.

Surse ale spitalului şi ale casei regale au confirmat presei că atât copilul, cât şi mama se află în stare perfectă de sănătate. În plus, au raportat că bebeluşul a cântărit aproximativ 3,8 kilograme.

Aşa cum este tradiţia, Ducesa de Cambridge şi micul prinţ au părăsit deja spitalul şi au pozat pentru mass media.

Nou-născutul este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic după prinţul Charles, prinţul William, prinţul George şi prinţesa Charlote. Prinţul Harry ocupa până în prezent locul al cincilea, dar această naştere l-a mutat pe cea de a şasea poziţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură