Johnny Depp discută despre “asasinarea” lui Donald Trump

Actorul american Johnny Depp se alătură unui număr de celebrităţi care au făcut aluzie în ultima perioadă la asasinarea preşedintelui Donald Trump.
Actorul american Johnny Depp.
Actorul american Johnny Depp. (Getty Images)

Renumitul actor Johnny Depp a părut să îl ameninţe pe preşedintele american Donald Trump în timpul unui discurs susţinut la Glastonbury Festival.

“Puteţi să îl aduceţi pe Trump aici?” a întrebat Depp publicul, în timp ce îşi prezenta noul său film, The Libertine.

După ce a fost huiduit de mulţimea prezentă la eveniment, el a adăugat: “Aţi înţeles greşit. Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un preşedinte?”

“Doresc să clarific”, a adăugat el. “Eu nu sunt actor. Eu mint pentru a-mi câştiga existenţa. Cu toate acestea, a trecut o vreme... Poate că a venit timpul”.

Actorul a recunoscut că afirmaţiile sale – care s-ar putea să fi făcut referire la asasinarea preşedintelui Abraham Lincoln de către actorul John Wilkes Booth în 1865 – sunt controversate.

În final, Depp a mai afirmat: “Apropo, aceste comentarii vor apărea în presă şi va fi groaznic. Este doar o întrebare, nu insinuez nimic”

Johnny Depp nu este prima celebritate americană care a făcut aluzie la uciderea preşedintelui Trump.

La un miting în Washington D.C., starul muzicii pop Madonna a declarat că s-a gândit “destul de mult la aruncarea în aer a Casei Albe”. De asemenea, într-un videoclip muzical, rapperul american Snoop Dogg a tras cu un pistol de jucărie către un personaj cu înfăţişarea lui Donald Trump purtând un machiaj de tip clovn.

Dar pe reţelele sociale, unii au criticat comentariile lui Depp – care au fost făcute la câteva zile după ce un bărbat înarmat a tras asupra mai multor persoane în Virginia, rănind un congresman republican.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe