Jocurile destinului: Tineri căsătoriţi descoperă că au avut o idilă în copilărie

Un cuplu care s-a căsătorit în această vară a descoperit că au fost "iubiţi" în copilărie după ce au văzut fotografii dintr-o vacanţă demult uitată, cu 20 de ani în urmă.
Heidi şi Ed Savitt
Heidi şi Ed Savitt (Print screen Facebook)

Heidi şi Ed Savitt, în vârstă de 26 de ani, s-au reîntâlnit în 2011 la Universitatea Newcastle şi s-au căsătorit anul acesta în luna august, însă nu au avut idee că s-au întâlnit cu 20 de ani în urmă, până când mama lui Heidi nu a adus un album de vacanţă din 1997.

Heidi şi Ed s-au "logodit" în 1997, când aveau doar şase ani, în timpul unei vacanţe de două săptămâni în care familiile lor s-au cunoscut întâmplător. Timp de două săptămâni au petrecut cea mai mare parte a timpului împreună jucându-se sau ţinându-se de mână. La sfârşitul vacanţelor, drumurile lor s-au despărţit, fără să ştie că soarta îi va face să se reîntâlnească după şaisprezece ani la Londra, când s-au revăzut, dar fără să se recunoască.

(Print screen Facebook)

(Print screen Facebook)

Cum s-au reîntâlnit: În 2013, atunci când Ed s-a mutat într-o casă în care până în acel moment locuise Heidi, cei doi au luat legătura pentru a rezolva probleme practice inerente acestei tranzacţii. Apoi au început să iasă împreună, s-au îndrăgostit şi, după patru ani de logodnă, în luna august, s-au căsătorit. Toate acestea, fără să-şi reamintească nici măcar o clipă că, acum douăzeci de ani, destinul îi pusese deja faţă în faţă.

(Print screen Facebook)

Abia recent, trecutul lor şi semnul destinului au ieşit la lumină graţie unei cine de familie în care mama lui Ed, Fiona Savitt şi mama lui Heidi, Kay Parker, au început să vorbească despre pasiunea lor comună pentru vacanţele petrecute în barcă cu pânze. Kay a menţionat că, la vârsta de şase ani, fiica ei avea un "iubit de vacanţă" pe nume Ed, şi a scos un album vechi cu fotografii făcute în vacanţa petrecută în Turcia, în iulie 1997. În acele fotografii era Heidi cu "iubitul" ei de atunci, iar acel băiat era Ed.

Ambele mame au fost surprinse şi entuziasmate când şi-au dat seama de situaţia incredibilă, că vieţile lor se încrucişaseră deja cu mult timp în urmă.

"Până astăzi nu am crezut în destin, dar acum nu am nicio îndoială - a mărturisit Heidi - eu şi Ed eram destinaţi să fim împreună".

Surse: Daily mail, The Sun

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură