Ivan. Reacţiile în Parlamentul European la nominalizarea Vioricăi Dăncilă: "perplexitate şi amuzament"

Membrii Comitetului Executiv Naţional au fost minţiţi când li s-a prezentat anvergura europeană a Vioricăi Dăncilă şi respectul de care aceasta se bucură în rândul colegilor, susţine Cătălin Ivan.
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan (Epoch Times România)

Europarlamentarul Cătălin Ivan critică dur nominalizarea Vasilicăi-Viorica Dăncilă pentru postul de premier. Şi cum Liviu Dragnea a lăudat activitatea acesteia de europarlamentar, spunând presei cât de apreciată este în PE şi cum conexiunile ei vor ajuta România, Ivan ţine să transmită că reacţiile europarlamentarilor care au aflat despre nominalizarea acesteia au fost de perpelexitate şi amuzament.

"Am înţeles că au fost minţiţi membrii Comitetului Executiv Naţional şi li s-a prezentat anvergura europeană a doamnei Viorica Dăncilă, respectul de care aceasta se bucură în rândul colegilor etc. Discutând cu mulţi colegi din parlament, vă pot rezuma reacţiile lor în două cuvinte: perplexitate şi amuzament", scrie Ivan pe Facebook.

Ivan se exprimase critic faţă de nominalizarea Vasilicăi-Viorica Dăncilă şi înainte ca nominalizarea ei să fie certitudine, acuzând-o pe aceasta de "incompetenţă severă."

"Văd că se vehiculează numele Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier. Sper din tot sufletul meu de român să nu fie adevărat. Lucrez de mai bine de opt ani cu Viorica Dăncilă în Parlamentul European. Singura calitate care ar recomanda-o pentru această funcţie este obedienţa oarbă faţă de Dragnea.

Sper încă să fie o glumă. Nu cred că a ajuns PSD chiar aşa de jos. Refuz să cred.
Ca o completare... nu sunt nici pe departe misogin. Nu are legătură cu faptul că este femeie. Sunt tată de trei fete. Este vorba despre incompetenţă severă!", scria Ivan marţi.

Reamintim, în contextul declaraţiilor lui Ivan, că, potrivit Hotnews, în 2017 Viorica Dănciă şi-a atras critici acide în urma unui interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European.

Publicaţia Politico.eu scria, la momentul respectiv, că “eurodeputata PSD a dat un strălucitor exemplu de cum să refuzi să răspunzi”. “Deşi i-au fost adresate doar întrebări soft, nu a răspuns la nici una. Întrebată să-şi descrie stilul politic în trei cuvinte, a avut nevoie de 39. Nu a evocat nici o realizare care şi-ar putea surprinde cititorii, nici nu a reuşit să numească o carte care a inspirat-o.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne