Ivan: "Într-o lună-două, Liviu Dragnea va fi istorie în PSD!"

Dragnea va pierde şefia PSD, susţine Cătălin Ivan, în opinia căruia acest lucru e inevitabil căci Dragnea a încercat să se poarte ca un dictator, a omorât orice idee de dezbatere internă în partid, şi-a dat colegii pe mâna DNA etc.
Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Cătălin Ivan
Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Cătălin Ivan (Epoch Times România)

Liviu Dragnea va fi istorie iar Tudose îşi va putea forma guvernul după cum consideră el, susţine europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, în opinia căruia lucrurile au evoluat "firesc" având în vedere comportamentul de dictator al lui Liviu Dragnea.

”Lucrurile au evoluat firesc, aici se ajungea oricum, nu era altă variantă. Când încerci să te comporţi ca un dictator şi să îi dai pe toţi de o parte, să le închizi gura, să omori orice idee de dezbatere internă în partid, când iei singur deciziile, când îţi urmăreşti agenda personală şi sacrifici întregul partid, când ai înţelegeri ascunse cu procurori şi îţi dai colegii de partid pe mâna DNA, atunci nu poate fi decât acesta sfârşitul. Eu cred că a venit la momentul oportun şi, într-o lună-două, Liviu Dragnea va fi istorie în PSD. Vom avea şansa să schimbăm în Guvern ce-i de schimbat, să se modifice structura Guvernului, iar Mihai Tudose să-şi facă echipa lui să conducă. Altfel, nu va avea nicio şansă să aibă o guvernare eficientă”, a declarat Ivan pentru Mediafax.

Ivan a mai opinat că, până la un viitor congres programat să aibă loc la finele lui ianuarie la Iaşi, conducerea PSD ar trebui împărţită între mai mulţi lideri.

”În partid, sunt foarte multe discuţii care se deschid şi pe care le vom avea, în perioada următoare. O conducere colectivă ar trebui să fie interimară, doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, până la congres. Sper ca lucrurile să se tranşeze la Iaşi, pe 29 ianuarie. Nu ştiu ce va fi, dar sper”, a declarat Ivan.

Europarlamentarul a mai comentat şi situaţia ministrului de Interne cu care Tudose susţine că nu mai poate lucra după ce a fost minţit, precizând că aceasta deţine postul respectiv doar fiindcă îi este loială lui Dragnea.

”Carmen Dan n-avea ce să caute acolo, nu o recomandă nimic, nici pregătirea profesională, nici experienţa. A fost pusă doar pentru că Liviu Dragnea avea nevoie de un om loial şi prin care el, personal, să controleze Ministerul de Interne. Este o obsesie mai veche a lui Liviu Dragnea şi pentru că nu putea să fie el acolo – era o funcţie prea mică pentru el – a pus-o pe Carmen Dan, care habar nu are despre ce e vorba. În nicio variantă, oricum aţi analiza, n-avea ce să caute acolo”, a declarat Ivan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne