Incredibil! Mama celor doi băieţi pare a fi o colegă de clasă. Dar ea are peste 50 de ani!

 Puspa Dewi
Puspa Dewi (Foto: Instagramm | Puspa Dewi - Epoch Times Germania)

În mod firesc, oamenii vor să arate tineri cât mai mult posibil, dar poţi rămâne mereu la fel? Menţinerea corpului într-o formă bună prin sport este o modalitate excelentă de a arăta tânăr, dar este această metodă suficientă? Acest lucru este posibil. Puspa Dewi, numită şi Mama Hadi, provine din Indonezia. Când a împlinit 50 de ani, ea a postat pe o reţea de socializare acest moment deosebit, care a devenit viral. Pupsa are doi fii - Dennis şi Alex Daniel. Dennis a postat o fotografie în care apare alături de mama sa, lângă un tort unde se vede numărul anilor - 50.

Oamenii au fost şocaţi să afle că doamna avea vârsta de o jumătate de secol, arătând totuşi ca o persoană de 20 - 30 de ani!

In fotografii, cei trei par a fi persoane de aceeaşi vârstă

Dennis şi-a încheiat studiile anul acesta la Universitatea Taylor's Lakeside. Fiul cel mic, Daniel îşi termină ucenicia în Singapore.

Puspa Dewi şi cei doi fii ai săi apar împreună într-o mulţime de instantanee, în care lasă mai degrabă impresia că ar fi colegi. Pagina de Instagram a mamei este plină cu clipuri în care ea practică dans, aerobic, Zumba şi chiar exerciţii cu haltere.

Familia Hadi este adepta unei alimentaţii sănătoase, deţinând de asemenea o firmă de catering, numită „Hadi Kitchen”, în Jakarta şi Tangerang.

Antrenament constant şi atitudine pozitivă

Pupsa consideră că pacea interioară, antrenamentul constant şi o atitudine pozitivă sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a duce o viaţă frumoasă, ea fiind cea mai bună dovadă în acest sens!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură