Incredibil dar adevărat: un pasager al Ryanair, obosit să aştepte, iese pe aripa avionului

Pasager pe aripa avionului
Pasager pe aripa avionului (Print screen YouTube)

Obosit de atâta aşteptare, un pasager care călătorea cu avionul companiei Ryanair a deschis uşa ieşirii de urgenţă şi s-a aşezat pe aripa avionului purtând cu el şi bagajul de mână. Episodul a avut loc luni,1 ianuarie, în aeroportul din Malaga, potrivit Daily Mail.

Zborul FR8164 al companiei irlandeze Ryanair, care decolase din Aeroportul Stansted, Londra, a aterizat pe aeroportul din Malaga la ora 23:00, cu aproximativ o oră întârziere. Odată ajuns pe aeroportul spaniol, avionul a rămas ferm pe pistă încă o jumătate de oră, lucru care i s-a părut excesiv unui pasager de origine poloneză care - potrivit celor declarate de un alt pasager al avionului - a anunţat „eu ies pe aripă“ înainte să deschidă uşa de la ieşirea de urgenţă.

Potrivit unui alt pasager, omul ar fi suferit de astm şi a vrut doar să respire un pic de aer proaspăt. Aventura polonezului a fost filmată şi postată pe internet: clipul video îl arată pe bărbat cu geanta în mână în timp ce stătea pe aripa avionului.

(Print screen YouTube)

(Print screen YouTube)

Personalul aeroportului a reuşit ulterior să-l convingă să se întoarcă în avion, iar bărbatul a fost reţinut la bord până la sosirea poliţiei aeroportului, care l-a arestat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură