Împachetarea ideală a cadourilor: iată secretele unei bunici (video)

Evitând hârtia de ambalaj cu figuri strălucitoare şi având multă imaginaţie, o doamnă în vârstă de 60 de ani din Bristol, Anglia, a devenit regina pachetelor.

Amanda White iubeşte hârtia simplă, monocromatică, de împodobit cu frunze şi flori di grădina sa, cu conuri de pin, vâsc şi ramuri.
Amanda White iubeşte hârtia simplă, monocromatică, de împodobit cu frunze şi flori di grădina sa, cu conuri de pin, vâsc şi ramuri. (captură video)

Amanda White - fostă învăţătoare la o şcoală elementară, acum pensionată, mamă a trei copii şi bunică - a reuşit să transforme pasiunea pentru împachetarea cadourilor într-o adevărată afacere. Totul a început în urmă cu şapte ani, când soţul ei i-a cerut să-i împacheteze sticlele pe care trebuia să le dăruiască angajaţilor săi cu ocazia Crăciunului. Pachetele au fost atât de frumoase încât Amanda a decis să continue această practică folosind materiale noi, dar uşor de găsit, cum ar fi hârtie reciclată şi saci pentru gunoi.

Amandei îi place hârtia simplă, monocromatică, pe care o împodobeşte cu frunze şi flori din grădina sa, iar cu ocazia Crăciunului foloseşte conuri de pin, vâsc şi ramuri. În prezent, Amanda gestionează blogul "Gift Frippery" - cu tutoriale şi sfaturi cu privire la modul în care se pot realiza pachete ideale şi originale într-un timp scurt - organizează ateliere şi întâlniri demonstrative şi îşi oferă serviciile sale de împachetare a cadourilor, magazinelor şi întreprinderilor.

Mai multe informaţii: DailyMail, Gift Fripperyb

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură