Iman, despre secretul căsătoriei cu Bowie: "Am distins persoana de personaje"

Fostul model Iman Abdulmajid a mărturisit, într-un interviu, secretul căsătoriei de 24 de ani cu celebrul David Bowie, decedat în luna ianuarie 2016.

David Bowie şi Iman Abdulmajid
David Bowie şi Iman Abdulmajid (Captură web)

De la moartea lui David Bowie la 10 ianuarie, văduva sa, modelul de origine somaleză Iman Abdulmajid, în vârstă de 60 de ani, a rupt tăcerea exprimându-şi imensa durere în anumite ocazii şi numai prin intermediul conturilor sale de Twitter şi Instagram: "Dragoste şi recunoştinţă" a fost prima ei postare.

Luna trecută, femeia care a fost căsătorită cu David Bowie timp de 24 de ani a oferit cheia convieţuirii lor îndelungate, discrete şi fericite, într-un interviu în programul "Oprah: Where Are They Now". În emisiune, Iman a subliniat cât era de diferit David Bowie (David Robert Jones numele real al muzicianului) când erau împreună acasă.

"Ambii am înţeles diferenţa dintre persoană şi personaje", a explicat Iman. "Când stăteam acasă, eram Iman şi David. Nu eram nimic altceva". În ceea ce priveşte cheia căsătoriei lor durabile, ex-modelul susţine că motivul a fost sincronizarea.

"Trebuie să fii la momentul potrivit al vieţii tale şi să fii pregătit pentru o relaţie eternă, care devine o prioritate în viaţa ta", a precizat aceasta, adăugând: "În cazul în care este prioritară cariera ta, nu te căsători şi nu face copii. Eu ştiu că noi, femeile, vrem să fim capabile să facem tot, dar nu putem avea totul în acelaşi timp. Prin urmare, trebuie să se acorde prioritate la ceea ce se doreşte în acel moment ".

Bowie a murit pe 10 ianuarie, după 18 luni de luptă secretă cu necruţătorul cancer. De atunci, văduva lui a menţinut un profil scăzut, întrerupt doar de mesajele de durere menţionate mai sus şi de un altul recent intrat în contul său în reţelele sociale: "Viaţa nu ne face simpli sau indulgenţi, ne face mai puternici şi mai rezistenţi".

Astăzi, Iman îşi petrece timpul aşa cum se derula în trecut când soţul ei era în viaţă. Ca antreprenor de cosmetice, în fiecare zi Iman merge la biroul său din New York, unde lucrează până la ora trei după-amiază, după care se întoarce acasă la familia sa.

Fostul model ţine foarte mult la intimitate, aşa că niciodată nu a permis ca cineva să filmeze sau să facă fotografii în interiorul casei sale. "Nu a fost niciodată nici un membru al presei în casa mea. Într-o zi, Oprah [Winfrey] mi-a propus să-mi fotografieze şifonierul. I-am spus: "Dar este în apartamentul meu şi acolo nimeni nu intră".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură